|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#71 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ufff jesam se ovih dana isprepado zbog auta....Jedno jutro ode zena do benziske i sve u redu pali kao mina...vrati se parkira i dosla u stan da meni donese cigare prije posla,pa se opet vrati do auta jer ide autom na posao...Da upali..nece i sta biva kao i svaka zena dodje gore i dreka
![]() Sta je sad hebem li ga reko....Otvorim haubu pogledam i opet zatvorim hahah....Nista kazem zovem ADAC....Dodje frajer prikljuci neke kablove i kaze da je akumulator dotrajao i da ne duzim pricu.....Odem ja kupim novi i dam 120 eura...Spojim ga i upali i tako se citav dan vozam heheh nikakvih problema...Kad smo stigli do stana blizu ugasi se auto....Uf sta je sad u P.M reko...Tako od tog dana me zezao 3 naredna dana i gasio se uvijek iznenada....Koga god pitam sta je..Jedan ovako drugi onako i ja se ukenjao,jer ako moram u Audi na popravak ode hiljadarka ko nista samo sto udjes u audi...Sinoc pregeledam bateriju nakon 3 dana i vidim kad sam spajao da nisam jedan mali kabal sto ide takodje na plus na bateriji zavrnuo do kraja,jer me je onaj tamo gdje sam kupio bateriju nesto pitao i ja tako zaboravim taj treci kabal da zavrnem,pa je valjda pravio smetnju kad se mrda auto i gasio ga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.02.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 145
Uploads: 9
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa2x pro
![]() |
![]()
Meni je na A6 akumulator nazad u gepeku,ali znam da imas samo 2x kabla crveni&crni,plus&minus...ne znam da postoji treci,mozda ti je nesto prevezano pa dodatno vuce struju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
A moze svasta biti... u mene na malom vw poli ima milion kablova sa akumulatora povuceni po motoru, a zasto su neam pojma... ali mi je tako pregorio steuergerät neznam na naski kako se kaze, mozak auta znate na sta mislim, samo zbog slabog kontakta... tako da bi sada najradje zavario plus minus kabal za akumulator...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Pa i ja imam A6 ali quatro 2400 kombi....Kod mene je akumulator napreijed i ima dva debela kabla kao i svaki auto i jos jedan tanki kabal koji takodje ide na plus pol...Mislim da je do njega bio problem jer jutos je zena otisla bez problema a posle idemo jos u kupovinu pa cu da vidim...Od kada sam taj tanki kabal pritegao sada i tamo gdje pokazuje lampu za akumulator sve je uredu ne mrda se kao prije i stoji da je pun..pali kao mina hehhe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 11.03.2008
Downloads: 148
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
tri kabla na akumulatoru
1 . crni kabal<<<<< 3. treci kabal<<<< IDE DIREKTNO NA ALTERNATOR DA DRZI (akumulator u zivotu i da ga dopunjava) treci kabal je tanji od ova dva predhodna to jeste (od crnog i crvenog) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Doslo vreme ljudi da menjam auto ali naravno kao i za sve imam velike nedoumice koji da uzmem ima par automobila u opticaju ,pa sad ko ima neki od ovih koje cu navesti ne bi bilo lose da mi da neki savet i podeli neka iskustva i da me informise o potosnji koliko se kvari kako se krecu cene delova itd.
U opticaju su A4 npr oko 2000.god ,pasat b5 2001,2002 godiste ,reno scenic i megan oko 2003.god u sutini cifra otprilike do 6000e
![]() |
#77 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Zavisi kakav motor hoces. Benzin dizel, vise konja manje konja, do koliko kilometara itd...
Sto se svabi tice provjerena roba... U audija su malo skuplji djelovi nego vw ali sto se ta dva modela tice audi je vise kvarljiv... sve zavisi kako je ocuvano auto... a francuzi ko francuzi, dizajn ruzan... za renoa tih godina korozija zna problem biti... a motori su robustni... Eh sad za nas balkance zna se da je svabo zakon, sto se nabavke djelova, opravke i servisa tice... nadam se da sam ti pomogao malo a mozda i odmogao hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
sto vise citam forume itd gledam oglase pitam razne ljude sve sam zbunjeniji
![]()
![]() |
#79 |
Donator
|
![]()
samo Audi nista drugo. Sve zavisi u kakvom je stanju ali moje misljenje je da i ako je stariji za 2-3 godine ipak je naj kvalitenije i naj pouzdanije napravljen.
![]() Opet navodim misljenje proistaklo iz iskustva. ![]()
![]() |
#80 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
dobro ,tvoje misljenje voleo bi da cujem neke detalje npr potrosnje itd ,odrzavanje...ja inace sad vozim Audi 80 jaje 1.8b ,i ne mogu da se pozalim 4 godine je kod mene a auto je 1988 godiste,i sto je najvaznije slabo se kvari ali vreme mu je
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|