|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.01.2009
Mjesto: BIH
Downloads: 322
Uploads: 0
Rekao HVALA: 54
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg Pa 800
![]() |
![]()
Cjenene kolege zamolio bi vas ako je moguce da mi ispisete harmoniju za ovu pjesmu posto imam problem sa skidanjem mozda pjesma i nije nesto poznata radi se o izvodacu Semir Ceric- Koke a pjesma se zove Kad te neko spomene .
Zahvaljujem se unaprijed na pomoci |
![]() |
![]() |
#2 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Zaboravio si postaviti tekst drugar.
![]() Evo tekst,pa ko to svira moze pisati harmoniju. Nadam se da je to ta pjesma. KAD MI TE NEKO SPOMENE Kad te neko spomene sve mi se okrene. Kad ti ime spomene sve mi se okrene! Otisla si, a ja ko da me ne zanima. Ma samo kad te neko spomene, sve mi se okrene, sve mi se okrene Kad ti ime spomene, sve mi se okrene, svijet mi se okrene! Ne volim te, lazem tebe lazem sebe. Samo kad te neko spomene, sve mi se okrene, sve mi se okrene Kad ti ime spomene,sve mi se okrene. Sretan sam, lazem sebe lazem tebe. Samo kad te neko spomene, sve mi se okrene, sve mi se okrene Kad ti ime spomene,sve mi se okrene. Kad bi znala koliko te volim, dosla bi i spasila me. |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ja se izvinjavam kolege skroz sam zaboravio
![]() Dodato: da tacno rijec je bas o toj pjesmi molio bi za pomoc ![]() Promijenjeno od EngyKorg (21.08.2009 u 23:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
Proslo je ipak mnogo vremena bil mi ipak ko mogao napisati harmoniju za ovu pjesmu , zahvaljujem se
|
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
zdravo,nikad ovo nisam cuo,ali evo ovako na prvu... i malo razredi ove akorde.posto ja napisem kako treba na koju rec,ali skupi akorde ne znam sto.skontaces.pozdrav
b Kad te neko spomene fm sve mi se okrene. Kad ti ime spomene h fm b sve mi se okrene! dis-m h fm b Otisla si, a ja ko da me ne zanima. dis-m fm h Ma samo kad te neko spomene, fm b sve mi se okrene, sve mi se okrene dis m fm h fm Kad ti ime spomene, sve mi se okrene, fm b svijet mi se okrene! Ne volim te, lazem tebe lazem sebe. Samo kad te neko spomene, sve mi se okrene, sve mi se okrene Kad ti ime spomene,sve mi se okrene. Sretan sam, lazem sebe lazem tebe. Samo kad te neko spomene, sve mi se okrene, sve mi se okrene Kad ti ime spomene,sve mi se okrene. Kad bi znala koliko te volim, dosla bi i spasila me. Promijenjeno od dejanmaksic (11.12.2010 u 23:40 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dejanmaksic za ovaj koristan post: | EngyKorg (12.12.2010) |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()