|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#171 |
Suludi Moderator
|
![]()
Jarane nemoze se to tek tako na javnost izdavat!! Nasa pravila nase tajne nase droge nasi uvijeti i nasi planovi! Posto smo u familiji, ti si automatski u organizaciji La Merhamet GmbH! A ako neces nece ti niko bombe u kucu stavljat i rezat crijevi od kocnica! A razumijemo mi i da ti nemas vremena dakle mozes biti savjetnik ili undergrund kontakt i tako te agente mozes odradzivat a sto se tice nase firme koja pokriva organizaciju La Merhamet a to je La Sejo& La Alen GmbH si ti sef i molim te nemoj da ti fali ulja u cilindru od kocnica! Reklamiraj i prodaji OS!!!!
Pozdrav, brate, jarane, familijo, partneru!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Alene jarane,rodjace moj,
U redu je sto se tice diskrecije i poslovnih tajni organizacije La Merhamet,jer tako treba i da bude.Ja prihvatam da budem savjetnik,underground kontakt i dopisni clan za ovaj dio. Za firmu La Sejo&La Alen GmbH nema da brines.Ulja ima i u cilindru za kocnice i u motoru i u mjenjacu(getriebe).Ima i permanta u hladnjaku,remen kais dotegnut,bosch pumpa remontovana,spura nastelovana....Ja sam odlucio da prosirimo poslovanje i na cijelu jugoistocnu Evropu-Rumunija,Bugarska,Turska,Grcka....Dakle onaj slogan za kampanju:"KUPI OVAJ NOVI OS,DA BUDES HADZIJA A NE BOS" je preveden na vise jezika i vec se emituje na njihovim radio stanicama.Muzicka podloga je "Gara...." jer su ionako dole sve garave a i tekst pase-dole je "laka roba".Idemo u izvoz druze. Nisi mi javio jesi li dobio onu kilu kafe "ZLATNA DZEZVA" a poslao sam ti uz nju i kilu kocke secera.Ova kocka ti sluzi da kada te mlada kad servira kafu upita: "HOCES LI SITNI SECER ILI CES UMAKATI" a ti naravno odgovoris "JA BIH UMOCIO" Hajde rode,partneru u zdravlje i cuvaj mi se, Sejo |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Otac nacije
|
![]()
Evo posto je drug Blatusan toliko truda ulozio da bi nam olaksao rad sa klavijaturama
morao sam nesto da izmislim da bi mogao da se revansiram, i tako dosao sam na ideju i napravio sam upgrade na njegov OS. Posto smo svi korisnici sa novim OS kompanije La Sejo & Alen vec napunili zamrzivace i pripremili dobru zimnicu,sa ovim novim upgrade moci ce te da popunite i vase konto. Novi OS radi samo sa mojim univerzalnim ritmovima na kojima je programirano gdje svirate,da doticnoj osobi koja je narucila pjesmu daje signal stim sto kada pritisnete INTRO 1 ta osoba vam daje 50 € a na INTRO 2 /100 €. Naravno posto nemaju neki dovoljno kesh-a vasa klavijatura sa novim upgrade ima mogucnos citanja svih kreditnih katrica VISA,MASTER CARD itd.. kao i sve ostale mogucnosti za transfer novca. Kao sto sam napomenuo univerzalni ritmovi za sve klavijature ! Kao i do sada sve besplatno na Yu-Midi !
![]() |
#174 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
HAHAHAHAHAHAHAHA
OVAJ TI ABDEJT DO KOSKE KAD CE BITI U PRODAJI NEGO DA DODAM MORACES NA TOM ABDEJTU DA NADJES I TO DA NAS ZOVU NA VISE SVIRKI TRAZE POSTO OCIGLEDNO DATO HVALI HEHEHEHEHE POZDRAV
![]() |
#175 |
Suludi Moderator
|
![]()
Evo, Big Bos postaje La Big Bos! Poguro je jako export OS´a!
Uzima ga svako! Pogotovo sa ovim update! A Nele jarane ta funkcija vec postoji ali moras predplatu placat i mora se aktvirat. A to te mejsecno kosta desna noga od crvene krave al pazi iskljuvico crvene!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
MA NACICEMO I CRNU AKO TREBA A TREBA
POZDRAV
![]() |
#177 |
Glas Razuma
![]() |
![]()
Evo prilike da makar drugarski pozdravim "VELIKOG GAZDU" i da mu cestitam na ovom izvrsnom sajtu,gdje udruzenim snagama svi daju doprinos i svako nadje nesto za sebe ili poucno ili interesantno.Samo nastavite ovako.
Moj rodjak i partner Alen(Blatusan) ce sigurno komentarisati navedeni post jer je ON idejni tvorac novog OS-a. Medjutim,posto sam ja sef "multinacionalne kompanije" La Sejo&La Alen GmbH ja sam odusevljen izlaskom ovog novog UPGRADE-a a mislim i svi ostali.Posto su svi korisnici obezbijedili zimnicu i ostalo,ovaj novi UPGRADE bi im omogucio i da otplate kredite za nove instrumente,da plate zaostale racune za struju,vodu,smece,da obnove garderobu,malo obraduju zene ili cure....pa ako sta kesa ostane nema vise kokuzluka. E ovako "VELIKI GAZDA"-firma La Sejo&La Alen GmbH ti nudi drugarsku i poslovnu ponudu i to sljedece: -Posto se piratima nemoze stati u kraj,da nebi bilo neovlascenog koriscenja tvog novog UPGRADE-a,to jest da to neko nebi downloadovao i prodavao nasa firma ti nudi BESPLATNU DISTRIBUCIJU tvog intelektualnog proizvoda(upgrade).Evo ja sam vec kaparisao citav vozni park i to sve legendarni Golfovi 2,obezbijedio mlade vozace za dostavu(ima i vozacica)....Ako je negdje nepristupacan teren obezbijedjeni su i traktori,brdski konji,i u krajnjem slucaju i golubovi pismonose.Nema da brines,svima ce biti uruceno i to naravno BESPLATNO a nasi troskovi su skromni doprinos. Alen bi morao samo taj novi UPGRADE jos da prevede na satrovacki i distribucija pocinje.Ako ovo upali nece vise niko biti BOS a mogli bi svi biti makar "polovne" HADZIJE.... Alene rode,partneru nadam se da se slazes da ovo odradimo.Ipak nasa kompanija uvijk podrzava ove aktivnosti. Zivio "VELIKI GAZDA" i budi mi zdrav i veseo Sejo |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Suludi Moderator
|
![]()
Sto se mene ticee, odobreno!! Upgradde je za japance preveden na satrovacki a za nas fice peglice i yuge je na japanskom posto je to jedini jezik preko kojeg se svi razumijemo! Uzivaj te!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Suludi Moderator
|
![]()
subota:
Modrica - Orasje 4:1 Velez - Sarajevo 2:2 Travnik - Jedinstvo 2:0 Zeljeznicar - Leotar 3:0 nedjelja: Slavija - Celik 0:1 Posusje - Sloboda 4:1 Siroki Brijeg - Laktasi 1:0 Susret Zepce - Zrinjski na rasporedu je u utorak. Tabela: 1. Modrica 6 2. Travnik 6 3. Celik 6 4. Siroki Brijeg 6 5. Sarajevo 4 6. Posusje 4 7. Laktasi 4 8. Leotar 4 9. Velez 4 10. Zepce 3 11. Zrinjski 3 12. Sloboda 3 13. Jedinstvo 3 14. Zeljeznicar 3 15. Orasje 3 16. Slavija 1 NA KOJEM JE MJESTU CELIK A NA KOJEM ZELJO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Glas Razuma
![]() |
![]()
E Alene partneru da mi nisi rodjak reko bi ti za onu tabelu:"I CORAVA KOKA KOJE ZRNO NADJE"
![]() Narode,kompanija La Sejo&La Alen je na trziste izbacila OS sa novim UPGRADE-om-FULL VERSION!!!!Sta sve nudi novi UPGRADE mogli ste procitati malo ranije u postu "BIG BOSA". KO HOCE DA IMA PARA,NEVALJA MU VERZIJA STARA A VERZIJA NOVA,NUDI ZIVOT IZ SNOVA Alene dobro je sto si tako preveo.Probaj mozda prevest i na ESPERANTO i gotova stvar. PONOVNI POZIV ZA RODJU ALMIRA.DAJ DA ZAVRSIMO ZAPOCETO Veseli i zdravi bili, Sejo |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
nema, pojma |
|
|