Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Alati tema Display Modes
Star 20.08.2007, 14:24   #20
Sejox
Glas Razuma

Sejox's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
Sejox ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Evo prilike da makar drugarski pozdravim "VELIKOG GAZDU" i da mu cestitam na ovom izvrsnom sajtu,gdje udruzenim snagama svi daju doprinos i svako nadje nesto za sebe ili poucno ili interesantno.Samo nastavite ovako.
Moj rodjak i partner Alen(Blatusan) ce sigurno komentarisati navedeni post jer je ON idejni tvorac novog OS-a.
Medjutim,posto sam ja sef "multinacionalne kompanije" La Sejo&La Alen GmbH ja sam odusevljen izlaskom ovog novog UPGRADE-a a mislim i svi ostali.Posto su svi korisnici obezbijedili zimnicu i ostalo,ovaj novi UPGRADE bi im omogucio i da otplate kredite za nove instrumente,da plate zaostale racune za struju,vodu,smece,da obnove garderobu,malo obraduju zene ili cure....pa ako sta kesa ostane nema vise kokuzluka.
E ovako "VELIKI GAZDA"-firma La Sejo&La Alen GmbH ti nudi drugarsku i poslovnu ponudu i to sljedece:
-Posto se piratima nemoze stati u kraj,da nebi bilo neovlascenog koriscenja tvog novog UPGRADE-a,to jest da to neko nebi downloadovao i prodavao nasa firma ti nudi BESPLATNU DISTRIBUCIJU tvog intelektualnog proizvoda(upgrade).Evo ja sam vec kaparisao citav vozni park i to sve legendarni Golfovi 2,obezbijedio mlade vozace za dostavu(ima i vozacica)....Ako je negdje nepristupacan teren obezbijedjeni su i traktori,brdski konji,i u krajnjem slucaju i golubovi pismonose.Nema da brines,svima ce biti uruceno i to naravno BESPLATNO a nasi troskovi su skromni doprinos.
Alen bi morao samo taj novi UPGRADE jos da prevede na satrovacki i distribucija pocinje.Ako ovo upali nece vise niko biti BOS a mogli bi svi biti makar "polovne" HADZIJE....

Alene rode,partneru nadam se da se slazes da ovo odradimo.Ipak nasa kompanija uvijk podrzava ove aktivnosti.

Zivio "VELIKI GAZDA" i budi mi zdrav i veseo
Sejo

Click for Sarajevo, Bosna i Hercegovina Forecast
Sejox je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
nema, pojma

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 18:56

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije