|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#20 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Evo prilike da makar drugarski pozdravim "VELIKOG GAZDU" i da mu cestitam na ovom izvrsnom sajtu,gdje udruzenim snagama svi daju doprinos i svako nadje nesto za sebe ili poucno ili interesantno.Samo nastavite ovako.
Moj rodjak i partner Alen(Blatusan) ce sigurno komentarisati navedeni post jer je ON idejni tvorac novog OS-a. Medjutim,posto sam ja sef "multinacionalne kompanije" La Sejo&La Alen GmbH ja sam odusevljen izlaskom ovog novog UPGRADE-a a mislim i svi ostali.Posto su svi korisnici obezbijedili zimnicu i ostalo,ovaj novi UPGRADE bi im omogucio i da otplate kredite za nove instrumente,da plate zaostale racune za struju,vodu,smece,da obnove garderobu,malo obraduju zene ili cure....pa ako sta kesa ostane nema vise kokuzluka. E ovako "VELIKI GAZDA"-firma La Sejo&La Alen GmbH ti nudi drugarsku i poslovnu ponudu i to sljedece: -Posto se piratima nemoze stati u kraj,da nebi bilo neovlascenog koriscenja tvog novog UPGRADE-a,to jest da to neko nebi downloadovao i prodavao nasa firma ti nudi BESPLATNU DISTRIBUCIJU tvog intelektualnog proizvoda(upgrade).Evo ja sam vec kaparisao citav vozni park i to sve legendarni Golfovi 2,obezbijedio mlade vozace za dostavu(ima i vozacica)....Ako je negdje nepristupacan teren obezbijedjeni su i traktori,brdski konji,i u krajnjem slucaju i golubovi pismonose.Nema da brines,svima ce biti uruceno i to naravno BESPLATNO a nasi troskovi su skromni doprinos. Alen bi morao samo taj novi UPGRADE jos da prevede na satrovacki i distribucija pocinje.Ako ovo upali nece vise niko biti BOS a mogli bi svi biti makar "polovne" HADZIJE.... Alene rode,partneru nadam se da se slazes da ovo odradimo.Ipak nasa kompanija uvijk podrzava ove aktivnosti. Zivio "VELIKI GAZDA" i budi mi zdrav i veseo Sejo |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
nema, pojma |
|
|