|
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Vajta-bosanska(D)®
D-----------Cism---------Hm------D--- Svake noci kada legnem,umoran i sam D-----------Cism-------Hm--------D--- slike iste iz djetinjstva, dodju mi u san Hm---------Fism--------G--------------D- Vidim nasu malu rijeku, tresnju pokraj nje Hm--------D-------------A-----------D- vidim ruke moje majke, ruke najdraze (2x) D------------Cism----Hm--------D- Vidim kuce i sokake, sto krivudaju D------Cism-------Hm---------D- avliju i basamake, staru dzamiju Hm---------Fism-------G---------D- Vidim djecu kako vuku na kanafi cuku Hm--------D---------A----D- moju prvu tamburicu i frulicu (2x) D----------Cism------Hm-----D- Vidim ona draga lica iz komsiluka D--------Cism---------Hm-----------D- momke kad se kasno vrate iz asikluka Hm----------Fism-------G-------------D-------- Vidim baste rascvjetane ljude sretne, nasmijane Hm-------D------------A------D----- zumbule i jorgovane i tarabe isarane (2x) ( r e c i t o v a n j e--------------------) Vidim sljive sto se gaje vidim boju trave ( r e c i t o v a n j e----------------------) malo ja'nje, vrabce svrake, polja i vrbake Hm--------Fism---------G------------D- Vidim ona tajna mjesta gdje smo isli svi Hm----D--------------A---------D- opijeni slatkim vinom prve ljubavi (2x) D-------Cism--------Hm-----------D- Kocije i konje vidim uvijek u tom snu D-------------Cism-------Hm---------D- spremaju se na put dugi odlaze u Bosnu Hm----------Fism----G------------D----- Cekajte me idem i ja evo meze i rakija Hm---------D-------A--------------D- hajte konji hija, hija ne treba vam kandzija (2x) D-----------Cism-----Hm-------D- I bas kada kocija niz cestu pozuri D-----------Cism--------Hm--------D- pritisne me nesto tesko oci mi otvori Hm---------Fism------G--------------D- Probudi me sivo jutro jos jedan kisni dan Hm--------D---------A----------D- oko mene cetiri zida sve je bio san (2x) A-------------D-(g-fism,em,d) Sve je bio san (2x)
Favoriti |
|
|