|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
@Vule
Dakle...repertoar je takav kakav jeste,namerno smo ubacivali neke pesme gde smo prkosili redosledu i onom"dal ta pesma tu treba ili ne,zbog sledece"Ljudi vole kad im "serviras silvanu,pa niravanu"i stvarno ne vidim sta je problem i sta tu nije jasno???!! zasto uvek mora da ima neki redosled i da bude sve po protokolu?!Naravno da ne mora.Start je bio oko 20:00h jer je takav bio dogovor sa gazdom restorana i mi smo to morali da ispostujemo,jer su gosti poceli da dolaze oko 19h.Jeste bilo i suvise rano,ali tako je kako je! @armin o kom metalu ti spomonjes??!! Veoma prosto pitanje za tebe... Da ti je profil gostiju od recimo 20-65god,koji bi ti repertoar njima ponudio? elem...Nemam nameru uopste vise da bilo sta pisem na ovu temu,jer postace tema rasprave,a to nemam ni najmanju nameru,ostacu flegmatican i tolerantan kao i uvek. @Vule ako Vam ovo smeta,slobodno obrisite celu temu,necu se ljutiti,ili stavite LOCK na nju!! P.S Ne bi bilo lose da dodjete na neku moju svirku gde je "sharolik repertoar"da vidite kako mi to radimo,pa tad da se pogledamo u oci da malo prokomentarisete nas rad,i sam sistem rada...i naravno i da popijemo po koje pice! ENDE!
|
|