Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Internet škola sviranja > Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš

Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet.

Alati tema Display Modes
Star 20.12.2010, 15:59   #11
Simke
Vredan član društva

Simke's Avatar

Registrovan/a dana: 04.12.2008
Mjesto: Usa
Downloads: 887
Uploads: 34
Rekao HVALA: 55
Zahvalili mu 387 puta u 275 Postova
Instrumenti: magpotIZ
Interesi: magpotIZ
Simke ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Simke pošalji poruku preko ICQ messengera Simke pošalji poruku preko AIM messengera Simke pošalji poruku preko MSN messengera Simke pošalji poruku preko Yahoo! messengera Simke pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@Vule

Dakle...repertoar je takav kakav jeste,namerno smo ubacivali neke pesme gde smo prkosili redosledu i onom"dal ta pesma tu treba ili ne,zbog sledece"Ljudi vole kad im "serviras silvanu,pa niravanu"i stvarno ne vidim sta je problem i sta tu nije jasno???!!
zasto uvek mora da ima neki redosled i da bude sve po protokolu?!Naravno da ne mora.Start je bio oko 20:00h jer je takav bio dogovor sa gazdom restorana i mi smo to morali da ispostujemo,jer su gosti poceli da dolaze oko 19h.Jeste bilo i suvise rano,ali tako je kako je!
@armin
o kom metalu ti spomonjes??!!
Veoma prosto pitanje za tebe...
Da ti je profil gostiju od recimo 20-65god,koji bi ti repertoar njima ponudio?
elem...Nemam nameru uopste vise da bilo sta pisem na ovu temu,jer postace tema rasprave,a to nemam ni najmanju nameru,ostacu flegmatican i tolerantan kao i uvek.
@Vule
ako Vam ovo smeta,slobodno obrisite celu temu,necu se ljutiti,ili stavite LOCK na nju!!
P.S
Ne bi bilo lose da dodjete na neku moju svirku gde je "sharolik repertoar"da vidite kako mi to radimo,pa tad da se pogledamo u oci da malo prokomentarisete nas rad,i sam sistem rada...i naravno i da popijemo po koje pice!
ENDE!

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 21:40

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije