|
|
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Super,svidja mi se sto se bas bubanj lepo uklapa sa bas gitarom.koliko si je pojacao,mislim na bas gitaru,dobar je odnos sveukupno?
Jel ovo precision bas/kemis? Promijenjeno od aleksandar031 (08.01.2011 u 12:20 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Lepo zvuci bas kako treba , sve je na svom mestu ... i ... dobri semplovi . Sva sreca sto KORG prima semplove i nace bez njih .. nula , ja sam pre neki dan sviro na kolegin pa 50 par numera pa to je strasno ... jedva sam se pokrpio nekako sve tanko i u srednjim tonovima . no da ne duzim ... I ja bih rado pazario pa800 ali me brinu cesti kvarovi o
kome sam citao na dosta foruma . Kolega Svraka ekstra si sredio sint cista desetka za sve ..... Dodato: Kolega Simke ja sam tako shvatio , uzvinjavam se ako sam pogresio , i slazem se sa tim da treba iz sintisajzera izvuci maksimum , tj sto god je proizvodjac dodelio od alatki za doterivanje zvuka na samoj klavijaturi .Ja takodje cupam iz moje yamahe maksimum . Hvala na razumevanju
http://www.rlmusic.co.uk/rlm3/korg-ms20-vintage/ ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od gagan (02.02.2011 u 01:34 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3