|
|
Produkcija i postprodukcija Snimanje, obrada, miksanje i masterovanje zvuka |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.11.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 315
Uploads: 8
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
![]() |
![]()
naime..imam pa50 ,proel bulk (banana-banana) kabal .. i kada snimam u Cool Editu,pri direktnom snimanju cujem jedva neki priguseni zvuk.. gotovo pa nista.. ali kada zavrsim sa snimanjem i reprodukujem to zvuci savrseno..ali problem je sto ne cujem sebe kako treba pri snimanju.. zna li neko o cemu se radi??hvala!
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.09.2007
Downloads: 294
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Zdravo kolega.Trebao bi u Cool Editu da pronadjes opciju za pojacavanje ulaznog signala iz klavijature.Ili u samoj muzickoj karti pokusaj da pronadjes ulaz i pojacaj .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ako imas integrisanu karticu, ne treba ni da slusas sebe jer ce zvuk kasniti. Imas zvucnike na PA50 i na njima sve cujes.
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.11.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 315
Uploads: 8
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
![]() |
![]()
@Skoricnik
kako cu se prijatelju cuti kada sam prikopcan na Phones od Pa50 i direktno na Zvucnu kartu?? Dodato: Rijeseno Kolege...hvala
Dzaba vam novci moji sinovci , dzaba vam bilo dobre volje..i pogledi cvrsti i ljepljivi prsti ja ipak varam malo boljee...ee pa daa.. Promijenjeno od rafael (15.01.2011 u 15:44 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|