|
|
|
|
|
|
#1 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.07.2009
Mjesto: Kacarevo
Downloads: 498
Uploads: 20
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 32 puta u 30 Postova
Instrumenti: korg Pa3x i dallape
![]() |
Sacekajte da ga probamo, pa onda komentarisite da li moze da se poredi sa ovim ili onim. Do skoro su se poredile tyros 3 i pa2x, sada odmah poredite pa3x i tyrosa 3 i 4, a skoro sam bio u mitrosu, i rekli su da sa 4 nema nekog napretka u odnosu na 3. Svako ima svoj ukus, tako da ko da poredimo bmw i mercedes. Videcemo....
|
|
|
|
|
#2 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.02.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 145
Uploads: 9
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa2x pro
![]() |
Bas tako kao sto rece kolega...to je kao da biras...audi,bmw,mercedes....sta god da izaberes ne mozes da pogresis
...meni je drugar dupe pomerao kada sam kupovao,"Sto nisi tyros,kakav crni korg"...fazon je samo sta ko voli...i jedan i drugi su fantasticne sprave i tu je mrtva trka,tyros zvuci kao najbolje izmiksan CD dok korg ima taj sirov zvuk zivog benda...da ne idem off T. i pocinjem vecitu raspravu... ![]() Kako god,sve su to extra masine i sve su dobre!!!! |
|
|
|
|
#3 |
|
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
@LAsER
Naslov je promenjen, ovako je i bolje. Meni i nije bilo bas jasno sto si stavio "Musickant" u naslovu al nema veze. Sto se tice oscilatora ja i dalje ostajem pri tome da nije povecan broj, ako si voljan posalji mi link na PP ako ne, nema veze ... bitno je da ima novo
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
@acekorg: hvala na ispravljenom nazivu. A za oscilatore, sorry moja greška! Pogrešno sam pročitao informaciju za razloge zašto će bolje zvučati boje na pa3x u odnosu na pa2x pro. Dakle nije se odnosilo na broj oscilatora, broj je ostao isti kao kod Pa2x Pro, 120.
@sstipa: Gdje? I ako je korg to preporučio kao što rade na svojoj stranici "Pa2Xpro Euro 3.569,- Unverbindliche Preisempfehlung" zna se kolika je cijena Pa2x Pro kod prodavača. Tako da ako je ta cijena preporučena a ne definisana, onda se može očekivati niža. Pozdrav. |
|
|
|
|
#5 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Downloads: 21
Uploads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
Meni se jedino svidio ovaj vocal remover iskreno ostalo je sve u nijansama...
|
|
#6 |
|
Godfather
|
A i on radi jednako kvalitetno kao i na većini softvera.
Jedino što nema potrebe vući komp na "svirke".
|
|
#7 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Downloads: 21
Uploads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
Radi kao na ostalim softverima ali ako mozes pjesmu ripnut i odmah je staviti u nesto i odpjevati velika je prednost a to jos nije PC.. U ostalom vidjet ce mo sta nosi dan a sta noc, u svakom slucaju drago mi je da se trka nastavlja!!!
![]() |
| Favoriti |
|
|