|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Dobro....a rezime je...
![]() ![]() Ko hoce i moze da si priushti neka kupi noviji model bez obzira koje marke ...ja vam tvrdim da gost na jednoj svadbi nece cuti razliku dali vi svirate sa Pa 2 xpro ili na trojci...isto vazi i za Tyrosa a i za ostale marke. ![]() Promijenjeno od gega (17.01.2011 u 14:09 sati) |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
@Vule
Jel to o kvalitetu iz iskustva sa led diodama? ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Da nisam bio primoran da na PA2x menjam LED Diode ne bi znao da mu crvene tako lepo stoje
![]() Verujem da se to kod novog modela nece desavati |
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
Naravno!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.02.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 145
Uploads: 9
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa2x pro
![]() |
![]() Promijenjeno od Sale-roland (17.01.2011 u 15:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.08.2010
Downloads: 245
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Sve je lepo što je gore napisano i iskomentarisano. Ja samo postavljam pitanje naglas, koliko će vremena biti potrebno da se popune sve banke namenskim ritmovima, kao i da li će kvalitet izrade da nadmaši Pa2X, a pogotovo Pa800?
Inače, ovo vidim kao pokušaj da se ostane u tržišnoj utakmici sa ostalim aranžerima... |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.04.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: KETRON AUDYA 5
![]() |
![]()
....izgleda vrhunski ali i ja mislim da je to trka za trzistem!!! yamaha je izbacila tyros 4,pa onda kao i oni imaju novo!!! ja sviram pa 2 x pro i zadovoljan sam ali... i ona ima stvari koje meni fale!!!
npr.... recimo bar tri ili vise efekta po track-u posto sad mozze samo dva,tempo tockic da bude samo za tempo(da ne moras sa shift-om ako si na style strani), i ima jos nekih sitnih propusta!!!! ...i bilo bi extra da ima kao na roland-u,opcija HALF BAR(pola prelaza),to je vrh koji korg nema. sve u svemu kako god vam ovo zvucalo,stvarno jesam zadovoljan sa pa2x,ali mislim da treba da pitaju muzicare kako da naprave novu!!!!hahahah,to bi bilo extra,pozzz svima!! |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|