Citat:
Originalno postovano od Dell
makso, bas je ipak malo lakse imitirat na klavijaturi nego gitaru, imas picked bass, fingered bass, slap bass, naravno nije to to, ali ja sam rekao konkretno za ciganiju, jesi li ikad vidio "pod satrom" bas gitaru s acom cergarom, dejanom kosticem, dejanom maticem, sanjikom, gurbetom, bobanom vozom, ja sam samo rekao za taj zanr u koji se razumijem 
|
Mili sama rijec "CIGANIJA" bi trebala da Ti kaze o cemu se radi nisam veliki strucnjak ali mislim da nije samo to sto su oni Romi ili Cigani pa ciganija nego sto je u neko doba klavijaturista htio ne htio, znao ne znao postao ONE MAN BAND jer je nestalo para
(izraz za kokuzna vremena i stednju - ciganisanje) pa su prvo otkacili bubnjare, pa onda basiste, pa na kraju i gitariste a na kraju i klavijaturiste jer imaju matrice i MIDI a sad je kao frka ko pusta ili ne pusta nesto... Ja sam misljenja da ni jedna klavijatura ne znam kako sredjena ne moze da zamijeni ni najlosiji a kamo li osrednji band u kom imaju i bubanj i bas i rit. a pozeljno i solo git... ali ljudi nema vise para za to i to svi Vi dobro znate...