|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.12.2007
Downloads: 833
Uploads: 1
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ma windows 7 je pun gresaka da znas drug ...ja kad snimim win7 nemogu nista snimati na cool edit moram da skinem mixser control pa tek onda mogu da snimam za te stvari zakon WIN XP..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Hadžići, Sarajevo
Godina: 31
Downloads: 1198
Uploads: 8
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa50 i Yamaha Psr 620, Alesis QX49 midi controler
Interesi: Svirka, Računari, Tehnologija
![]() |
![]()
Mozda su neke starije verzije windowsa pune gresaka, ali novije sa zakrpama, i redovnim updateom nisu, vjeruj meni
![]()
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sistem kao sistem je non stop na updateu stigao je fabricki sa toshibom, zasada sjlaka odlicno, snimao sam do sad svirke direktno iz miksete u lap top samo sam odabrao line in i to je to, radilo je super. Sada sam probao varijantu da ukljucim bas gitaru koja ide preko nekog bezveze procesora za gitaru cisto da ne bude direktno u komp, i nista. na slusalicama se sve cuje osim line in. sve to radim da bih isprobao ovaj amplitube program koji je kao neko virtuelno pojacalo za gitare imitira kao lampase ali mi ne uspeva, ni program ne prepoznaje da je ista ukljuceno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Hadžići, Sarajevo
Godina: 31
Downloads: 1198
Uploads: 8
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa50 i Yamaha Psr 620, Alesis QX49 midi controler
Interesi: Svirka, Računari, Tehnologija
![]() |
![]()
Moze biti onda da fale neki drajveri ili slicno, uglavnom idi polahko od ulaza do programa, pregledaj sve, sta bi moglo da bude uzrok da se ne cuje
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|