|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Sto se externih tice A-DATA ASH93-500GU-CYL 500GB vodootporan, gumirano kućište, anti-šok. dosta dobro se pokazao,a cena je oko 7600 din.
Interni tu ti je skoro sve vise manje isto. Bilo bi dobro da nam kazes koja ti je maticna ploca. Western Digital 500GB (WD5000AAKX) Caviar Blue sata2 4460 din Western Digital 500GB (WD5002AALX) Caviar Black sata 3 6120 din Samsung SpinPoint F1 1TB SATA3 5700 din Promijenjeno od sinisa (25.01.2011 u 11:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Maticna Asus P5Kc.Neznam sad napamet tehnicke stvari,ali se secam da ima ima 4 slota za ddr2 i 2 slota za ddr3.......
Nemoj da mi verujes......napamet pricam!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Napajanje imam Gigabyte koje je pre 2 godine bilo najskuplje.100 i kusur eura!Dobio sam uz njega i torbu sa dosta kablova i.t.d.....
Trebalo bi da je dobro napajanje..... ![]() Imam na na toj ploci 4 harda,ali su to uglavnom bili stari hardovi!!!Zadnji sam kupio pre par godina!!!!!Generalno nisam imao problema sa njima,ali im je vek trajanja vec pri kraju!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|