|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.04.2008
Downloads: 50
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Dolazi čovjek u kavanu, sjeda i naručuje:
- Majku joj jebem, što babetina vozi. Daj jednu ljutu. Donese konobar ljutu. Čovjek ju isipa u grlo i ispljune. - Majku joj jebem, što babetina vozi. - Što je bilo? - pita konobar. - Ma pusti, stopiram ja, stane jedna babetina. Sjednem u kola, nagazi ona gas, 200 na sat, pretiče sve, najzad uleti preticati šleper, kad iz drugog pravca juri autobus. Ja urliknem: - Spasi nas sad, pa ću ti je polizati! - I što bi? - Pu, majku joj jebem, što babetina vozi. hahahaha Promijenjeno od dzejmi91 (29.01.2011 u 15:12 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 17.09.2009
Mjesto: Kragujevac
Downloads: 387
Uploads: 1
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland Fantom
![]() |
![]()
Sinoc sam cuo jedan dobar :-D
Koja je razlika između kurve i kurveštije????? Pa ova druga je VEŠTIJA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Bili slon, mrav i nosorog. Kaže slon:
Ja sam NAJVEĆI na svetu! Mrav će na to: Ja sam NAJMANJI na svetu! Nosorog reče: A ja imam NAJVEĆI nos na svetu! Međutim, to im nije bilo dovoljno pa krenu oni po pismenu potvrdu. Dolazi slon sa potvrdom, dolazi mrav sa potvrdom, a nosorog se vrati praznih ruku i upita: Pa dobro, ko je ta Isidora Bjelica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
- Gde si ti celu noć! Priznaj!
- Znaš draga, jučerašnji sastanak se odužio, pa je našoj novoj sekretarici otišao poslednji autobus. Zamolila me je da je odbacim kući; onda sam pred njenom kućom video da je ispustila zadnja leva guma na autu, pa sam promenio točak. Sekretarica me je ljubazno pozvala u svoj stan da operem ruke, i usput mi je skuvala čaj sa rumom, pošto sam se smrzao menjajući točak. Kad sam hteo da krenem kući, video sam da policija u njenoj ulici zaustavlja vozila i radi alko test, pa sam morao da sačekam da odu, zbog ruma u čaju. Onda je sekretarica predložila da prespavam kod nje... i eto... - Ne laži, džukelo! Opet si celu noć bio u kancelariji i njakao kompjuter po forumu s onim tvojim ludacima!
Welcome to the internet. Where men are men,women are men and little girls are FBI agents. Promijenjeno od neconix (31.01.2011 u 01:19 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@mladenkom
hahaha ![]() ovaj je pravi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Dolazi Mujo u crkvu da se ispoveda i kaze:
- Oce, mnogo sam gresio. Dosla kod mene tasta, i mi uz kafu, pricu i... kresnemo se. - Au, to je veliki greh.-rece pop. - Nije to nista. Dosla ko mene svastika, i mi uz kafu, pricu i... kresnemo se. - Au, ti si veliki gresnik. - Ni to nije nista. Dosao kod mene zet, i mi uz kafu, pricu i... kresnemo se. A pop ce: - Ajde ti kuci da se i mi ne zapricamo .. xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Dosla Severina kod popa da se ispovedi i kaze mu:
-Oce, ja sam gresila a pop kaze -Znam kceri, gledao sam pre neki dan |
![]() |
![]() |
![]() |