|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
@domino
Ok druze. @aleksandar72 U mom Mfxi-u su predpojacala od GB30, i to se cuje vala... ![]() Pozzz
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Konkurencija miksera srednje klase koje kostaju ispod 1000EUR je velika!
Licno ne znam zasto bih se odlucio za PEAVEYa FX24, pored SOUNDCRAFTa MFXi 20 ili A&H ZED 22FX??(kad vec mora da bude FX ugradjen) Ali svako ima pravo na svoje misljenje, ja pisem kako ja razmisljam....tako i kolega domino
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.03.2008
Downloads: 14
Uploads: 0
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
Od Soundcraft-a MFXi bolje zvuci Alesis Multimix 12 USB.
Bolje zvuci i od A&H Wizarda 12:2. Govorim iz prakse - jedno pored drugog, snimanja i ozvucavanja. Novi A&H W3 nisam probao iako ga znam iz vidjenja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@domino
nisam iamo nameru da te uvredim ni nakoji nacin.Ako jesam onda se duboko izvinjavam. moje misljenje je da ako si vec postavio temu i dao predlog za ovaj mikser sasvim je normalno da kolege koje se razumeju u to malo to i prokomentarisu i da suceljavaju svoje misljenje na spram drugih. Sto se mene tice,ja sam pogledao prezentaciju na youtube i ono sto sam video da mikseta moze nije za zanemarivanje. Kako radi uzivo i sve drugo,to mora da se cuje uzivo i samo tako moze da se donese konacan sud o tome kakva je. toliko od mene
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kolega @ Domino,vi poceste temu sa PEAVEY mixerom a sad poredite Soundcraft i Alesis,to nije tema i kako sami kazete u svom prvom postu,o ukusima se ne raspravlja. Meni se iskreno od pocetka ne dopada vas izbor favorita medju mixerima jer pomenuste "tezgu" a temu poceli sa mixerom gabarita kao omanji orman,to mi je u startu stvorilo odbojnost prema spravi a iskreno ni sa jednom napravom sa nalepnicom PEAVEY nikad nisam bio impresioniran...sve je to "tu negde"i radi ali daleko od kompletnog ugodjaja. Sto rece kolega @ Aleksandar 72,ako je cenovni rang sprave oko 500-600 eura i do 1000,mnogo ozbiljnih naprava ima za tu lovu.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
@domino: Od Soundcraft-a MFXi bolje zvuci Alesis Multimix 12 USB
Sad mi je sve jasno ![]()
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.03.2008
Downloads: 14
Uploads: 0
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
Elem, o cemu se radi. O objektivnosti naspram subjektivnosti.
Kad god se pokrene tema u kojoj pocinju poredjenja razlicitih modela (bilo koja oblast), automatski krecu postovi i rasprave, koje nisu uvek bazirane na iskustvu. Nekad u potpuno suprotnom smeru. Ali jedno mora da vazi OBJEKTIVNOST. Ukusi su poznata prica i necemo o tome. @nesaband - slazem se, samo opusteno ![]() @Vule - to sam napisao samo da ukazem da smo van terena. Slazem se za gabarite (napisao u prvim postovima) i ne kazem da je ovo idealna masina, ali za te pare ne postoji bolje. Ne moze se porediti sa Onyx-om koji kosta duplo vise, i nema nista od procesinga ili efekata iako ima bolje preamp-ove. Kod nas se muzicari zaklinju u Dynacord,Behringer,MartinWizman...Peavey je deceniju ispred sa ovim modelom a pristupacan je svacijem dzepu. @aleksandar72 - Salu na stranu, skoro sam probao MFX (dobili za radio stanicu).Lepo. Mali Alesis me je odusevio preampovima i generalnom slikom za koju sam mislio da je samo Mackie ima. Veliki plus i stvarno najbolji izbor za aranzeriste i manja projekt-studia. Veliki pozdrav svima ! ps @aleksandar72 - da li si probao Presonus 16.4.2 i kakvi su utisci ? Planiram jedan... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|