|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.01.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Za testiranje mastera cemo se vec dogovoriti,
![]() Koliko god generalno bila losa ideja namenskih tastera trenutno je samo u u opciji definisanje po zelji kupca bez kasnije promene, previse je slozen i skup posao napraviti programabilne funkcije bilo da su potenciometri ili tasteri. Svestan sam da se nemoze udovoljiti svim potrebama ali generalno i nije ideja da funkcije na masteru zamene postojece na klavijaturi, zato sam i postavio ovaj post nebi li od ljudi kojima je to namenjeno dobio neku informaciju sta bi bilo korisno za zivu svirku ,jednostavno za lakse koriscenje. Slazem se da cena proizvodnje nije visoka i ne poveceva znacajno cenu gotovog proizvoda koji se se i dosad prodavao bez bilo kakvih tastera i potenciometra ,ali je cena razvoja prevelika za trenutne uslove u kojima se nalazimo . U svakom slucaju ideje su odlicne i zaista zavredjuju paznju! Programabilnim funkcijama bi vecina potreba bila zadovoljena ali je trenutno razvoj takvog softvera izvan ekonomske isplativosti,mozda u nekim kasnijim verzijama. A sto se tice volume potenciometra veoma su oprecna misljenja da li kruzni ili klizni, Zahvaljujem na sugestijama. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|