|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Imam ja jedno brzo pitanje, sav sam u goloj vodi kako sam se preznojio! Vako, ucitavam neke zezalice od ekrema (kako on pjeva u bure) i gola gola..... I sad hocu da neki sempl ucitam pise mi not enough memory kao u kolege jaskooo, imam 60 mb slobodno tocnije je to izrazeno u bajtovima, ali mi pise not enough memory..... ostale semplove koje sam prije ucitavao, rade...... normalno sve.... znaci niti jedan ne mogu da ucitam
![]() P.s. znam da nije za ovo mjesto ali necu da otvaram novu temu, kad vec ima za pa800 a pa2 i pa800 su slicne.... hvala vam puno!
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Mislim da je tu problem u duzini tog mulisampla.Ja sam jednom htio lodirati semplirani uvod neke pjesme,dugacak oko 15 sec,i izbacio mi je istu poruku kao i tebi.Mislim da sampl ne smije biti duzi od 10 sec.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
pa kako mi onda radi kad ekrem pjeva u bure pijan? kako mi radi onda kad pjeva gola gola??? duze je od 10 sec.... operna diva sempl koji imam radi sto posto duze od 10-ak sec....
![]()
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Pridruzio bih se kolegama... Isto mi se desava na Pa800.
Moram samo nesto da naglasim. KADA ucitavam iz nekog SET-a boju iz (SOUND) USER-a01 ili USER-a02,npr. OPERSKA PEVACICA! Ucitavanje sempla se zavrsi uspesno. "Please wait" traje sasvim normalno. Cim se to zavrsi,boja koju sam ucitao iz SET-a radi bez problema. Dakle,kad ucitavam iz nekog SOUND-a necijeg SET-a - u moj SET neku boju-farbu onda radi bez problema i na taj nacin ucitava sempl u klavijaturu. Sempl se pojavljuje odmah u USER01,USER02 i naravno u RECORD multi-sample na poslednjem mestu semplova...
"Ne cini drugome sto ne zelis sebi"... Promijenjeno od MilaN B.N.S (07.02.2011 u 00:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Kolega Milane neznam sta si hteo da nam svojim postom kazes i sta je tu cudno?
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da nema taj set 50MB kad je .rar-ovan?Moze da ima vise kad se odpakuje.Pogledaj na racunaru koliko zauzima taj set raspakovan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@Minicevac
Neznam zasto dizete galamu sad bez potrebe?! Kolega je jasno napisao da se i njemu desava isto, samo kad ucita boju iz User onda ona uspije i semplove da povuce i ucita uspesno. Citajte postove pazljivo. Nastavljamo sa temu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
@ Ace: Hvala druze. Ne bih ni ulazio u raspravu,nemas problema.
Nemam vise vremena za odgovaranje na takve teme i ostalo. Sve je OK! ![]() - Ace,tacno tako kako si napisao. Samo bih dodao jos nesto... Javljaju se dve poruke: "NOT enought memory" i "NOT enought RAM for PCM" Kad ucitam sempl sledecim potezima : SOUND,RECORD,MENI,MULTI-sample,LOAD sample. Tada naidjem na neki od KSF-ova. Npr. "Shakunachi"... To je folder gde recimo imam samo jedan KSF. fajl. Sempl se ucita,naravno deluje na svaku dirku taj efekat boje. Kada odem na WRITE i hocu da sacuvam taj "Shakunachi"... .....................................Logicno ( SAVE as a new sample ) Izadje mi druga poruka: "Not enought RAM for PCM"... E,sad. Pokusao sam cak i da ga sacuvam "SAVE TO (MS00000004)", dakle preko nekog od 1000 KSF-ova,ili koliko ih vec ima u klavijaturi, jer sam pomislio,logicno-ako predje preko nekog KSF-a,napravice se mesto za taj koji ubacujem. Medjutim,pojavljuje se ista poruka: "Not enought RAM of PCM"... Da li je to neka sistemska greska ili je znak da RAM polako crkava ? Nadam se da ce neko znati u cemu je problem..( ? ) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|