|
![]() |
#51 |
Odomaćeni član
|
![]()
hvala kolega daca91, uhh primjetih da je terca(vokoder) jos malo pa glasniji od mene, zaboravih ga iskljuciti..... a i u pocetku sam mrvicu ispao iz ritma..... a nema veze popravit cu to!
![]() Dodato: Evo jedna novija od mene (al stara od Zeljka ![]()
Tko svira notalno, propao je totalno ![]() ![]() Promijenjeno od mirandess (09.02.2011 u 15:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Odomaćeni član
|
![]() Zeljko Joksimovic-Michelle ![]()
![]() |
#53 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.04.2009
Mjesto: Mostar
Godina: 39
Downloads: 108
Uploads: 0
Rekao HVALA: 132
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Motif XS7, Fantom G6, Korg TR61
![]() |
![]()
pa drug spusti malo tonalitet ove stvari od Joksimovića
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ne znam koliko dugo se bavis muzikom,pa necu da te osudjujem,ali i ti si jedan od mnogih koji je elementarne stvari preskocio,mislim na svirku,tu treba jos da se vezba osnovnih stavri,prstored,skale,trileri pogotovo,to ti je dobronameran savet i meni se slicna stvar dogodila,i ja tek sad peglam neke stvari koje mi fale,a za pevanje sta znam,sad da kazem da je ok nije,ali znam ljude koji kad su pocinjali nisu ni ovako blizu pevali,a sada ubijaju,samo napred,vezbaj i radi i doci ce sve na svoje mesto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ovo si odrao majstorski
![]() ![]()
![]() |
#56 |
Odomaćeni član
|
![]()
@ Dell hvala stari moj
![]() @ svrakan fala stari na kritici, pa u ove 2 pjesme nema bas nesto trilera tako da... al sto se pjevanja tice, trudim se sta cu, iako mi vise stoje pjesme koje su nize, jer i ovo mi je bilo plafon od joksimovica, bas ono iz petnih zila sam pjevao ![]() ![]() @ matrix_mo ma spustit cu ja njega nize iako je iz Gm original........ ![]()
![]() |
#57 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.05.2009
Downloads: 235
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
samo vezba i bice ok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Downloads: 94
Rekao HVALA: 5
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
vec prije nekog vremena slusao sam ovu pjesmu, i upao mi u uho ovaj zvuk (perfprmance/boja) koju koristis u ovom snimku a najbolje se cuje od 1:05 do 1:07, ajd molim te da poslusas, jer jucer sam pretrazio na svom 1xpro sve sound banke da pronadjem nesto slicno, ali nema...
ajd molim te da mi napises o kojoj se "mjesavini radi", odnosno kako se zove taj zvuk? ima li 1x tako sto ili ne?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Odomaćeni član
|
![]()
kolega to se zove fresh bell pad ja stvarno nisam imao priliku svirati na pa1xpro, ali vjerovatno ima, na performace selectu je napravljen, skup od 3 uppera: UP1-Fresh Air2 (Tuning-1), UP2-80's Pop Synth (TUNING -1) UP3-Vs Bell Boy (tunig +1). sve se to nalazi na (Synth 1 pad) folderu gdje stavljas posebno svaku boju, jedino vs bell boy na Mallet i Bell........... eto to je to
![]()
![]() |
#60 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Downloads: 94
Rekao HVALA: 5
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ok, hvala pronasao sam...
iako nije bas isti, ali slican je fresh bell pad isto se zove od tvornickih jedan... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|