|
|
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Držac za kaishe, nema dodirne tacke sa deklom. Treba da se otvori primski deo,gde su faseni sa glasovima, ali potreban je tanak cevasti kljuc. Probaj sa spoljashne strane da zategnesh /kao shtitnik-okruglo na drzacu/ od dakle ti pusta vazduh. Dakle sve obrnuto morash ti da uradish, kako bi se snashao. Pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.01.2011
Downloads: 23
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Mozda da tu rupu zalepis sa nekim dvokomponentnim lepkom.
Ja sam takav lepak nabavio da zalepim deci polomljeno gudalo od violine, i videcu kako ce se pokazati. Dobro se ismesaju komponenta A i komponenta B u istoj kolicini, lepak pocinje da se steze posle 5-10 minuta, a konacno ocvrscavanje je za 24h. Preporucio bih ti i koji lepak, ali se bojim da mi Vule ne obrise post zbog "reklamiranja" proizvodjaca lepka, pa da dobijem i Ban kao ranije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
fredkremenko ! Kolega uopshte nije pominjao nikakvu rupu ili da mu je neshto slomljeno i da trazi konsultaciju za bilo kakve lepkove. Pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.01.2011
Downloads: 23
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
DaRkNeSs146 ! Bilo bi dobro da ste okacili neku sliku,
ali evo na mojoj staroj "Royal Standard" kako to izgleda: Desni sraf ulazi u prostor ispod "Dekle" koji je na atmosferskom pritisku tako da tu ne moze ni da duva ni da vuce. -Slika 1. ![]() Levi sraf ulazi u prostor ispod Meha - tamo gde su faseni sa tonovima - Slika 2 ![]() Kada se skine fasen, moze si prici matici i ako se odvrnula, dotegnuti je - Slika 3 ![]() Medjutim, ukoliko se ostetilo drvo, i napravila veca rupa, ovo ne moze pomoci, pa se mora koristiti kavalitetan lepak kao sto sam ranije naveo. Ipak kao sto pise u Pravilniku i FAQ, tacka 10 Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio fredkremenko za ovaj koristan post: | KEKI (01.07.2011) |
![]() |
Favoriti |
|
|