|
|
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Dobro je ljudi, nemojte se raspravljati oko tih stvari.
Kao što svi znamo, na ovom sajtu ima raznih ljudi sa različitim ukusima i pogledom na muziku. Postavio sam snimke da bih prezentovao moju spravu i da čujem šta ko misli. Naravno nečije mišljenje mi mnogo znači, a za nečije me baš briga ![]() ![]() Što se tiče dvojke, jer se oko nje i digla frka, ovako stoje stvari. Kao prvo hteo sam da pokažem kako terce mogu u aranzeru da zvuče, ako ništa drugo, makar pristojno, da brzo menjam boje i tako . . . Znači, solo je bio važniji u dvojci (ne tehnika sviranja, nego baš šumadiske boje). Ne znam da li ste primetili, ali bass gitara je ista u svim ritmovima i najvisi ton je D-2. Bubanj se jako malo razlikuje (u pitanj su možda drugačiji padovi, snare ili Kick). A pošto sviramo na raznim lepim mestima gde dvojka nije početak i kraj sveta (uz sva uvažavanja i mojoj neizmernoj ljubavi prema dvojci i "šumadiji"), ja sam se potrudio da mi svi ritmovi, pa i dvojka, budu kompaktni i iznivelisani. Mislim da će me svi muzičari koji treba i razumeti. Razdvajam klavijaturu na tri (3) kanala: 1.Drums, 2.Bass, 3.Solo i sve ostalo I na kraju ja sam jako zadovoljan kako sam sredio spravu. p.s. Svaki od ovih ritmova sam kucao ručno u mojoj klavijaturi. Pozz . . .
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Kolega Dovijarski po kvalitetu sam prepostavljao da razdvajas sint na tri kanala , to tako i treba ja takodje moju jamahicu delim na dva posebno ar posebno solo .Sto se tice dvojke samo mi reci dali je sablonska ili ti tako seta bas u sedmici odnosno molu i duru , a solo si toliko ito odsviro da sam pomioslio da je intro , i zbog odsviranog trilera na jednom kraju tako ga odsvirajuu i u midovima NADAM SE DA SE NE LJUTIS ZBOG TOGA . Sve u svemu lepo sredjen sint , KO ZNA ZNA .....
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
@Gagan-e,
Ništa nije šablon, sve sam odsvirao, tako sam namestio arr., da kad držim jednu dirku svi istrumenti u style-u sviraju taj ton koji drzim. Tako kad sviram linije sve zvuči dobro jer mi ne svira Edur kad drzim driku "E" već samo taj ton. Ne znam da li smo se razumeli, ali nije ništa šablon. Solo sam ja odsvirao. Naravno da se ne ljutim ![]() Pozz . . .
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Ta vidi vidi ti ovog derana ta on se ne zeza ta stvarno poznaje aranzere ta isto ko i ja , bravo
svaka cast ta SVAKA TI DALA hahahaha Postavicu istu dvojku al na yamahi odradjeno u demo sekciji za druge da cuju . nadam se da se necete ljutiti ime moje njace
http://www.rlmusic.co.uk/rlm3/korg-ms20-vintage/ ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od gagan (05.02.2011 u 20:21 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.12.2009
Downloads: 124
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Svaka cast kolega Dovijarski,klavijatura ti zvuci extra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Hvala svima na komentarima
![]()
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Sve pohvale! Jako lijepo, bubanj je extra, ništa napadno sve lijepo izlazi. Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.03.2011
Downloads: 197
Uploads: 10
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |