Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Alati tema Display Modes
Star 06.02.2011, 13:41   #4
KORGX5D
Drugar foruma

KORGX5D's Avatar

Registrovan/a dana: 11.03.2006
Mjesto: Njemacka i naravno Bosna u srcu
Downloads: 1699
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 105 puta u 22 Postova
Instrumenti: Korgovi razni, gitare, saz...
Interesi: Razne sfere kroz koje covjek ucenjem postize napredak
KORGX5D befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hvala tebi Mirandess!
Hvala ti sto si dao svoj komentar pa makar tvoje misljenje i bilo suprotno od moga, jer zato i sluze forumi da se ljudi druze i razgovaraju.
I ja se slazem sa tobom u ovome sto si rekao da nisam u pravu, jer u stvari i ja mislim da je ovo ipak najbolji muzicki forum na netu.
Ali iskreno, ocekivao sam zaista vise komentara na ovu temu koju sam otvorio a nema ih.
Opet, moram biti iskren pa reci da vjerovatno veliki broj forumasa, posto je nedjelja, sada odmara nakon tezge ili nekog drugog provoda, pa ce vjerovatno doci i jos mnogi komentari kasnije.
Naravno, pokusao sam da i samoj temi dam takav naslov "Ko je on, sta je on?", mozda nedostaje zenski rod, pa u njoj mozemo staviti komentar o bilo kome.
Pa zar nije demokratija na sve strane i imamo pravo da svako od nas ima svoje misljenje?
Nadovezao bih se samo jos i komentarom da sam vise puta bio u situaciji gdje nasi proslavljeni pjevaci profesionalci (evo sad necu da ih imenujem iako bi trebalo), ni u kom slucaju nisu htjeli da uzmu bilo kakvu nagradu a kamoli novac, a ispunjavali su gotovo sve porucene zelje, govoreci ljudima da su oni vec platili ulaznicu i nastojeci da im zato i udovolje koliko je to objektivno moguce...

Lijepi pozdravi!
Dodato:
Hvala i tebi CASH.
Slazem se i sa tvojim stavom, a i sto se tice Ilde slazem se sa tobom i mislim da i nisam rekao nista lose o njoj, osim ako je mozda nekome uvreda ako ga se usporedi sa kafanskom pjevacicom ili pjevacem.
Na kraju krajeva, vecina nasih najdrazih estradnih umjetnika je zapocela u kafani...

Lijepi pozdravi!

Promijenjeno od KORGX5D (06.02.2011 u 14:00 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
KORGX5D je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 20:19

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije