|
![]() |
#41 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Obozavam svoj EXR skromna sprava, a tako sam ga zavoleo, i tako mi dobro zavrsava posao. Druze je si probao neke od onih ritmova sto sam ti dao, kako ti se zine? Mozes li da snimic nesto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Vredan član društva
|
![]()
@ Calevh
Nisam jos probao one ritmove.... Ja sam i zaboravio na njih ![]() Evo jos jedan snimak..... Zaturio se negde na hardu ![]() Snimak je odavno.... Dodato: Dodato:
Promijenjeno od daca91 (24.01.2011 u 21:22 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Vredan član društva
|
![]()
jos malo snimaka :
Dodato: Dodato: Malo rock-a ![]() Dodato:
Promijenjeno od daca91 (05.02.2011 u 19:08 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.04.2010
Downloads: 20
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Preslusao sam sve ovo sto si postavio, numera "Deset ispod nule" je kao sto se i cuje, MIDI zar ne? A zar nije naslov sektora DEMO SNIMCI? Znaci vi svirate a ne klavijatura? Svako moze da napusta fajlove i da okaci na youtube pa posle na forum, zar to ne bi bio spam? Pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Daco,iskren komentar,to svi zelimo.zar ne?
Dobre stvari su ti:imas slifa i sluha sto je najbitnije(ako i uleti po koji fajl ili intro ![]() Svidja mi se i izbor tvojih snimaka,pogotovo Milancetove pesme,tu sam se jako prijatno iznenadio,i to je jedan pokazatelj kvalitete buduceg dobrog muzicara,jer jako je bitno "prepoznati "pesmu koju ces nekome "servirati. I na kraju ,ti si ipak Sumadinac,provezbaj te ukrase kad sviras dvojke,nemoj da svi budu jednaki,ako je sumadija,onda neka bude Sumadije,Bosna,onda neka imora biti drukciji ukras.Sve u svemu za tvoje godine(ako si '91) odlicno i samo napored. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Vredan član društva
|
![]()
Ljudi,ja uopste ne radim na fajlove..... Ako vam ovo zvuci kao midi,ja ne znam sta da vam kazem...... od ovih snimaka sto sam izbacio,ni jedan nije fajl.....
Dodato: @ Vunimrav Bice i pevanja....Naravno..... ![]() Dodato: evo jos malo snimaka (bez pevanja)....ali bice i pevanje uskoro,to obecavam
Promijenjeno od Sejox (07.02.2011 u 22:28 sati) Razlog: Obrisani linkovi sa privatnog kanala,a postavljeni sa youtube. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Tim bolje,ne gubi vreme,prihvati se pevanja i samo napred!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Vredan član društva
|
![]()
Naravno kolega
![]() Dodato: Dodato:
Promijenjeno od daca91 (10.02.2011 u 14:00 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Vredan član društva
|
![]()
Dodato:
Dodato:
Promijenjeno od daca91 (23.02.2011 u 14:15 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Vredan član društva
|
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|