|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Perica Puric - Jos Uvijek Se Nedam(E-A) ®
A----------------------E7----------A--- Zivot mi je nanosio bol tugu i rane A---------A7-Dm--------------------H7-E-(bass,A,B,H,Cis,D,H,Es,E) Od malena lomio me kao vetar grane A----------------------------------------E--- Al se nisam predavao vremenu sto gazi A------A7----Dm------------------------H7-E-(bass,A,B,H,Cis,D,H,Es,E) Jer ja nisam od tih ljudi sto ih zivot mazi ref: E------------------------ Sve sam bitke izdrzao E--------------------- Jos uvek se nedam A--------------D---A--E- Imam snage boricu se E---------A7----Dm--------H7-E-- Sve dok mogu ocima da gledam A-----------------------------E7----------A--- Ja sam svoju mladost dao i nezalim sada A-------A7-Dm-----------------------H7-E-(bass,A,B,H,Cis,D,H,Es,E) Da ce doci bolje sutra jos postoi nada A-------------------------------------------E---------- Zivot ima cudne staze nikad ne znas sta te ceka A----A7---Dm------------------------H7-E-(bass,A,B,H,Cis,D,H,Es,E) Dali dani srece duge ili dani puni tuge A---------------------------E7----------A----------- Mnogima sam trn u oku zavide mi sto postoim A------A7----Dm------------------------------H7-E-(bass,A,B,H,Cis,D,H,Es,E) Jer se borim ja za srecu predati se nikad necu A--------------------------------------E------- Zeleli su zli dusmani da ja bitku predam A----A7------Dm----------------------H7--E-(bass,A,B,H,Cis,D,H,Es,E) Ova pesma poruka je jos uvek se nedam
Favoriti |
|
|