|
![]() |
#51 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]() Citat:
![]() Šta fali ozvučenju ART300A, nađeš ok polovan za 700 eura i nađeš polovan Allen&Heath Zed 12fx za 400 eura i to ti je takođe cca. 1100 eura a zvučaće za klasu bolje i ozbiljnije nego ova tvoja kombinacija! Cijenkanjem će mu ostati love i za navlake za kutije(ako ih već ne pazari)... ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
može i to ali opet kad bi prodavao i opredelio se posle za nešto jače pre bi prodao moju kombinciju ipak je u igri dinakord
![]()
![]() |
#53 |
Vredan član društva
|
![]()
miki, sta vredi da kupujes i prodajes po sto puta, mislis da tvoja kombinacija sa dinakordom starim 17god bi se i za par godina prodala,... da ali za jos manje pare.. Moja preporuka za 1100 eura za kolegu je
par mackie srm450 oko 650 eura Soundcraft efx8 nov 350 eura 100 eura kusur! |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Generalno već godinama čitam ovu našu "sviračku filozofiju" kako treba kupovati ono što će se lakše prodati bez obzira što je to papreno skupo u samom startu kada uzimamo i moram reći da kod mene lično ta teza "ne pije vodu".
Kupiću ono što meni odgovara, tj. ono što odgovara mojim potrebama i neću robovati brendu i gledati na šta većina svira! Znam rećiće mnogi a šta kada budeš prodavao tu opremu!? Jednostavno za tih par godina koliko koristim tu opremu ću zaraditi i otplatiti je više puta pa na kraju imam računa i jeftinije i ispod cijene da je rasprodam jer je kao što rekoh sama sebe otplatila a ja sam u međuvremenu uživao u svirci i zvuku. Na kraju krajeva svaka roba ima svoga kupca, ljudi sve više i više otvaraju oči i uši pa uzimaju ono što je kvalitetno.
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
to tako vi pricate,ali ja sam menjao opremu ,kupim Rolanda prvo i hocu nesto jace da uzmem nece niko ziv da kupi javi mi se na oglas jedan covek ulozim u nju 1200eura i jedva prodam za 550 eura,kupim zvucnike jamaha platim im ih 700eura sad nece ljudi za dzabe da ih uzmu,kupim miksetu jamaha 5014c kao nova niko mi se ziv ne javi na oglas i prodam za dzabe ortaku ,ali sam se opametio posle uzmem pa80 imam ga godinu dana posle ga prodam bez problema za iste pare za koje sam kupio......i tako je za sve...taj dinakord sto vi pricate da je skup uvek ce raditi posao ekstra i uvek ako se odlucis za nesto bolje mocices da uzmes dobre pare za njega....a pitanje je da li je bolje to sto vi kazete od dinakorda ,meni su rekli ljudi ovde sa foruma tako isto kad sam prosli put kupovao miksetu i kad sam uzeo Yamahu 5014c da je ona bolja od dinakorda , a jeste malo sutra....prvi put kad sam radio sa dinakordom preporodio sam se ....
![]() |
#56 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.03.2008
Downloads: 14
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
@mimiki
Bravo ! Sve je tacno. I nije to slucaj samo u Srbiji vec u celom regionu, pa i sire. Pogledajte cene polovnih Dynacorda i, recimo, Yamaha, u Nemackoj. Wow ! Jeste da se otplati kroz svirke, ali kad dodje vreme za promenu - da se smuci coveku dok proda nesto sto nije Dynacord. Probao sam i posedovao mnogo mikseta i ostale muzicke opreme, ali prica oko Dynacorda stoji. Imam 3 PM-a koje cuvam samo zbog rente, ne volim taj zvuk, ali dodje covek i nece nista drugo - samo Dynacord. Dzaba ja objasnjavam kako radi A&H, Yamaha i ostali...Ako nemam PM - ispadam iz igre. A mogu da ih prodam cim pozelim. To su cinjenice-ukusi su drugo ![]() ps - uskoro verovatno uzimam jedan PM3-da upotpunim kolekciju ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Odomaćeni član
|
![]()
@Burli
![]() ![]() sve je receno...
![]() |
#58 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
@domino uz dužno poštovanje ali Vi ovdje pišete kao renter, tj. neko ko zarađuje iznajmljujući te silne Dynacorde, i to je u redu, ali ste sami napisali kako Vam se zvuk PM ne sviđa!?
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.03.2008
Downloads: 14
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
@Burli
Upravo tako. Meni se taj zvuk ne svidja, ali se Dynacord lako proda. Dynacord koriste i muzicari koji nemaju iskustva u podesavanju parametara. Nesto kao Plug&Play ![]() Licno, uzivam sa Yamaha i Mackie zvukom. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.06.2008
Downloads: 186
Uploads: 9
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Mladi kolega, pocetak je tezak, pa jos i kad se nema para, ali mislim da za 600e mozes uzeti DYNACORD PM 600, ili cak 1000_1, ako dodas jos malo para, ali ces biti zadovoljniji nego sa nekim drugim markama... Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|