da probam ja pomoci

dosta nas "stickovaca" radimo tako sto samo ubacimo usb stick i prenesemo odredjene datoteke na njega i izvadimo ga

a uopce niti ne pomisljamo da postoji pravilo kako da se stick ugasi, to vec svi znamo al nam se ne da radit to (safely remove hardware...)

na zalost vec 2 ili 3 sticka su mi tako otisla. Najbolji nacin je da provjeris dal ti radi ili ne : My Computer>Ides na stick (desni klik) i format probaj i quick format i normalni... ako ti izbaci error, mozes ga baciti, takodjer isto uradi ovo: 2. My Computer>(pa dole na bijelu povrsinu u my computeru) desni klik>Properties>Device manager>Ides tamo gdje ti je nacrtan usb(i onaj zuti znak sa usklicnikom)>Disable>pa enable. A mozes i na update driver Software. Ako ne uspije......

bacas stick u "recycle bin" a vjeruj mi i oni softveri tipa USB Repair i to....meni nista nije pomoglo... sad koristim Apacerov usb stick od 8 gb vec godinu dana, ali ga ne gasim onako "krvnicki" nego Safely remove hardware... nema druge. Probaj tako, mozda i uspije. veliki pozdrav.