|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
@backo1
Kolega nema potrebe da ovako postavljas tekst gde treba bespotrebno 3 puta da se ispisuje isti refren!Znaci ubuduce postavi tekst na pr: "strofa,refren,strofa,strofa"!Ovo pisem da bi meni ili bilo kome drugom koji ti ispisuje akorde olaksao posao,i ustedeo na vremenu,a ovako bi to trebalo da izgleda. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Stanko Nedeljkovic Badji - Belo Belo oko mene sve - (Hm)® Hm---------------G-------A-- Imam vilu u centru Berlina Hm-------------------G----A-- Za mene pita cak i severina Hm---------------G----A--- Nocim Guci Pere i Armani A------------Hm----------- Trosim sve sto zaradim [2x] ref: G----A-----Hm-------------- Belo Belo oko mene sve G------A------Hm-------------- cipele odelo crveni porshe G-----A----Hm-------------- Belo Belo skini mi odelo G-----------A---------Hm--------------- Skini mala i ti tvoje da ti vidim telo [2x] Hm------------------G-------A-- Dusmani me mrze sto mi ide Hm--------------G------A----- sto lepo zivim oni mi zavide Hm--------------------------G-----A----- sto stalno lutam kockam samo pijem A---------Hm------ ali ja to nekrijem [2x]
Favoriti |
|
|