|
![]() |
#21 |
Odomaćeni član
|
![]()
@pedjajazz
kontaktiracu te i platicu ti i dnevnicu i satnicu.. porcija pravog srpskog Kajmaka i sve sredjeno ![]() ....sa 30000EUR u dzepu, nece ti trebati moja pomoc prijatelju ![]() Pozz
![]() |
#22 |
Vredan član društva
|
![]()
Kada sam te konsultovao i poslusao za vrednost kupovine od otprilike 900 eura, i nisam se pokajao, za 30000 eura tek bih te poslusao,... jer tu se greske ne praštaju!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Tema je u "Svastari" i prica je "sanjalacka" i to je sve OK.
Samo jedna stvar u ovoj prici nedostaje,a to je: "osoba xxx" ![]() "Osobe xxx" su davno vec "izumrla vrsta",i mislim da one ni u san vise ne mogu da dodju. Vrijeme "tetke iz Amerike","ujaka iz Njemacke","strica iz Australije" je poodavno proslo u kontekstu ove price. Jer,nekada su oni bile "osobe xxx"....ne izbacujem mogucnost da i oni sada imaju ovakve snove. Jedino je prvi post ove teme,po meni,trebao da ide u smislu: ako slucajno na nekoj igri na srecu dobijete,ili ustedite,ili dignete kredit.... Svako ima svoje snove,tema je sanjalacka,i prepustam vas,pa i samog sebe sanjarenju....samo zavisi,sta neko voli da mu dodje u san. Uzivajte opusteno.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Vredan član društva
|
![]()
Vidis druze sejox u pravu si i nisi,...
xxx osoba moze biti i dama u godinama sa dubljim dzepom, koja za malo neznosti zauzvrat moze ispuniti tvoje snove,.... kakvi tetke, strine,... Na taj nacin mnoge devojke ispunjavaju svoje snove,.... ajd sad da nastavimo temu u ovom smislu,.... Nadam se da necu biti kaznjen,.. ipak je ovo svastara!!! Novo pitanje: Da li bi pristali da podelite sat vremena neznosti sa dotrajalom osobom suprotnog pola (ili istog, ko sta voli, jbg takvo je vreme(u mom postu ne sme biti diskriminacije)) pod uslovom da posle toga izaberete opremu svojih snova, kakvu imaju u Woodstocku i slicno? Ajd sad!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Pedjajazz
A da odmoris ti malo od ovakvih ideja i tema? Ovo je ipak muzicki forum tako da...malo stila ipak nije na odmet. Hvala |
![]() |
![]() |
#26 |
Vredan član društva
|
![]()
Ma ok, nego ipak je ovo svastara,.... pisali ljudi i gore stvari,.... Izvinjavam se ako sam vas povredio, obrisite post ako treba,.. slazem se,... bio sam izazvan,..... a i stalno sam ozbiljan u postovima,...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
oprema midas snovi pare euro |
|
|