Zakljucavanje tempa nema ni jedna Yamaha, razlicit tempo i razlicit takt u ritmovima moze (uz pomoc kopmpjutera), terce perfektne, realne sa svim tonalitetima, od bilo koje boje koju imas na klavijaturi, bubnjevi mislim da ti nece ni trebati semplovani, na 9000 cak svaki element bubnja mozes poslati na posebne kanale, naravno i ostalo po volji verovatno to mogu i Tyrosi, portamento mislim da je isti po pricama, ako en i bolji,ja stvarno i ne koristim to toliko, editor ritmova je dobar, sto se tice kopiranja traka, dorada udarca je muka ili zamena nekih udaraca, naprimer c1 na b1, to je lakse na kompjuteru, to za import midija ne znam, gitar mod nema. Sto se tice volumen pedale, mozes je ukljuciti kao klavirsku, ipodesiti da softverski pojacava desnu ruku, a mozes i da posljes solo na jedan izlaz koji ces pre pojacala provuci kroz pedalu.
Dodato:
Mesta za boje ima ograniceno, ali je to neki veliki broj, ne znam tacno ima specifikacije po netu, a ritmova mozes an raspolaganju da imas momentalno mali milion, posto kod Yamahe ritmovi nisu u setovima, nego su zasebni, tako da samo stisnes dugme sa ritmovima u internoj memoriji, ili na hardu i izaberes. Inace maximalna velicina ritma je dosta manja od korga, i yamahe, mislim 64 kb.
Promijenjeno od marco (18.02.2011 u 21:56 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|