|
![]() |
#11 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ljubazna Prodavacica
Ulazi čovek u prodavnicu i unutra situacija: prodavačica plače, izvinjava se svim silama, a čovek stoji pored pulta i viče: - "Pi*da ti materina, u životu neću kročiti ovamo. Ima da se žalim gazdi ima da letiš sa posla jesi li me čula...", i izleti napolje. Ovaj koji je upravo ušao priđe djevojci, a ova čim ga primeti poče da briše suze i uz usiljen osmeh kaže: - "Izvolite..." Čovek je pita jel treba pomoć ili nešto, a ona sa osmehom odgovara: - "Neka hvala, sve je u redu, izvolite..." - "Mogu li dobiti jednu kovertu?" - "Svakako , koja veličina : imamo standardne, veće, manje..." - "Običnu , molim vas." - "A koju boju : imamo plave, žute, crvene, bele, zelene, naranđaste..." - "Molim vas dajte plavu , ali brže pošto autobus samo što nije krenuo, zakasniću...; - "A koju plavu ? : imamo pariško plave, bledo, tamno, morsko plavu..." - "Molim te običnu plavu , ali brže..." - "A koji oblik, imamo u obliku srca, trougla, kruga..." - "Molim vas običnu pravougaonu kovertu ali brže autobus već kreće..." Donese plavu kovertu i kaže: - "A da vam ne treba možda markica?" - "Treba, daj jednu," i gleda autobus kako odlazi... - "A za unutrašnji ili vanjski promet?" - "Unutrašnji molim vas." - "A koju ćete: imamo sa likom ljudi, životinje, razne prirodne lepote, znakove..." - "Molim vas - brže - dajte životinju." - "A koju ćete, imamo: sisare, ptice, gmizavce..." - "Molim vas ptice..." - "Imamo grabljivice, selice, letačice..." - "Molim vas - grabljivicu - ali brzo!!!" - "A imamo orla, sokola, lešinara, ... " - "Molim vas orla..." - "A imamo surog, američkog..." - "Molim vas surog orla..." - "A imamo ga kako hrani mlade, kako leti, kako sedi u gnijezdu..." - "Dajte kako leti molim vas...." - "A imam kako leti iznad kanjona, iznad mora, ..." - "Dajte bilo koji što pre..." U tome trenutku ulazi unutra čovek sa početka ovog vica i nosi - govno u ruci! Prilazi pultu, pogleda prodavačicu i baci govno na pult i kaže: - "EVO, PI*KA TI MATERINA, ZA OVAKVO GOVNO MI TREBA WC PAPIR!" |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|