|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hvala bogu korg vratio normalan dizajn..i dosta je bilo bele boje
Ovaj kronos meni se dopada onako na prvi pogled A i to sto cujem da izlazi od njega deluje mi mocno i masno Za cena ne komentarisem to se podrazumeva (astronomska) E sad kolko mi zaradjujemo i gde sviramo sve to je druga problematika. Nije ovo cudo za svugde naravno. Korg uvek bio dobar u workstatione dok kod aranzera ne mogu da potvrdim isto. Ovo se slazem sto je Vax napomenuo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.02.2011
Mjesto: Niš
Downloads: 113
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 13 puta u 12 Postova
Instrumenti: Pa50sd
![]() |
![]()
Neverovatan zvuk, masina je ZLO!
![]()
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Evo malo nesto svjeze
![]() btw. Nije jos u prodaji, samo kao napomena da ne pocnu komentari gdje se moze kupiti i koja cijena, cisto malo "brze" svirke na Kronos-u. I ako ne treba ni komentarisati zvuk sa youtube-a uzasno lose zvuci , treba ipak cekati dok to korg izda zvanicno u HD-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ja bih napisao potpuno isti komentar u vezi kronosa svidja mi se na prvi pogled nadam se da tako i zvuci . Verujem da ce tako biti sto ipak kod korg arr to nije i nece biti slucaj .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Kljava je super.
Moje mišljenje je đaba nama takva klavijatura kada će većina svirača kupiti tu kljavu i napucat semplovima i onda imaju opet isto. Ali šta je JE! Kljava je Plafon do sljedećeg boljeg modela. Po meni još ni Korg M1 nitko nije iskoristio ni 5% Ovo je moje mišljenje. Pozdrav!
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
ma bre samo njegov zauzimanje memorije za jedan SEMPL je 4 GB to mu sve govori koliko je kvalitetan! ja sam se zgranuo kad sam cuo... klavijatura razbija!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Evo ovde ima da poslusate kako zvuci Korg Kronos, osvirano je i nekoliko narodnjaka...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.03.2007
Downloads: 873
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
ovde brate po ovom snimku daleko najbolje zvuci motif xf jos kad ga prezentuje majstor kao sto je boki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.04.2009
Mjesto: Varaždin, HR
Downloads: 6
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G8 + ARX03 BRASS
Interesi: glazba, paragliding
![]() |
![]()
Na toj snimci uopće nema Kronosa. Onaj isječak s početka je s prezentacije. Ako već, ovo bi trebalo postaviti na podforumu yamahe a ne ovdje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
samo cu mrvicu skrenuti u off-topic (22:25) ovo sto boki svira na m3, naziv pjesme koji je, tako mi je poznata pjesma, a kome god pustim isto kaze poznata mi pjesma a ne znam ime.....
![]() ![]() p.s. ispricavam se ali extra mi je pjesma, cuo sam je i prije ali ne znam naziv ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|