|
|
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Donator
|
![]()
Vec smo o ovome raspravljali vise puta
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Evo,sad sam preslušao na kvalitetne slušalice..,razlika u kvalitetu sounda je minorna.Imao sam priliku da oba sinta pregledam na istom stalku(Artist-Banjaluka)..Što se tiče kvaliteta izrade Korg PA 2 X pro je daleko iznad Audya-e,dakle sve:kućište,dirke,dizajn,ukratko sve...A,o cjeni da ne pričamo..Po meni,kućište sinta od 3700 evra ne bi smjelo biti plastično,displej bi mogao biti malo veći,pregledniji,da ne kažem pokretljiviji...Uporedio sam i zvuk Audya-e sa duplo jeftinijim Ketronom SD 5-indentičan je(imaju isti ton generator),a kvalitet izrade je približan...Nadam se da nisam u pravu,ali čini mi se da je ta Audya Ketronov promašaj,bar što se cjene tiče...Pozdrav!
P.S.Da ne bude zabune,sviram Yamahu Tyros 2,ovo je samo slika sa PA 2 X,da ne bude da sam navijački nastrojen. Promijenjeno od makso68 (26.02.2011 u 13:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Ne sumnjam da ne zvuci dobro Ketron,ali da tako mogu postojti tako velike razlike,to znam da ne moze.Logicno.
Zna se koja klav ide sa kojom u kom rangu,stave se kraj svake specifikacija,uzme se u obzir njihova prodavanost i sve sto cini neku spravu takvom kakva je, uporede se misljenja nekih renomiranih muzicara,a ovako, govoriti da je bolji Audi od BMW ili pecena pras od jegnjetine,bez ikakvih dokaza,ne ide. Jos jednom,klav radi sigurno dobro,ali sto kaze imenjak na crtu i Ketron i Korg iYamaha i Rolaand pa da se cuje! Dodato: @makso68,P.S. Druze,pa i mene si zbunio sa slikom,majkemi! ![]() Promijenjeno od VUNIMRAV (26.02.2011 u 16:21 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.11.2006
Mjesto: chicago
Downloads: 964
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: guerrini dugmetara i pa 800
![]() |
![]()
imaosam ketron x 1 par godina i nekako je islo hvala styleworksu 2000 inace korg je zakon za nasu vrstu muzike, posto sam harmonikas , najvise mi odgovara korgov sound, tolko su dobre harmonike da nisu potrebni semplovi na pa 800 .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|