|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.02.2011
Downloads: 128
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 13 puta u 10 Postova
![]() |
![]()
Drage kolege. Imam korg Pa80 i sredjujem neki ritam.. Meni je potrebno da prekopiram CV1 od jednog ritma na CV2 u drugom ritmu.. Znaci ne zelim da prekopiram kompletnu varijaciju iz jednog ritma u drugi, nego samo jednu CV..
Konkretno, jedan ritam mi je otkucan u molu a drugi u duru, pa bih ja to nekako da spojim u jedan (kad sviram dur svira mi jedna, a kad sviram mol druga CV) Pokusao sam da pretrazim forum i da cackam sam, ali nisam pronasao rjesenje. Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
Prvo nadjes gde ti je tacno taj mol na toj varijaciji znaci ako je na primer varijacija 1 ti nadjes od onih 6 Cvs gde je mol! Ukljucis ritam na koji ces da kopiras Odes na copy nadjes taj drugi ritam i motas tockic i negde pri kraju imas opciju da kopiras pojedinacne CVs. Nadam se da si razumeo...
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ristiv za ovaj koristan post: | Teodor (02.03.2011) |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
razumio sam druze, ali ne mogu da nadjem.. Ima samo da kopiram npr.
ritam ''Dvojka" V2 u ritam ''Dvojka2'' V3, a za cv ne mogu da nadjem... kompletnu varijaciju iz jednog ritma u drugi ritam mogu da kopiram, radio sam to, ali cv iz jednog u drugi ne mogu da nadjem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
samo listas dalje ono iz cega kopiras nadji ono gdje pise V1cv5 npr tako oprilike,onda ti se otvori da mozes i kopirat u tako nesto,kod mene je pa 800 ali mora da je isto
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ella 85 za ovaj koristan post: | Teodor (03.03.2011) |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Ok.. Pogledacu cim se dohvatim klavijature.. Nesto mi cudno, kopirao sam dosta puta varijacije (kompletne) ali nisam vidjeo to.. doduse nisam ni tjerao tockicem dalje od v4
![]() Promijenjeno od Teodor (03.03.2011 u 14:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|