|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Kraljevo
Downloads: 167
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: koeg i30
![]() |
![]()
Ko ti je rekao vazduh da poneses
uvek kada vrata zalupis ti Pa jedva disem, znojim se i ludim Dok ne vidim da dolazis mi Ponekad danju razum mi se javlja al’ bol se nastavlja Jer ono sto mi svake noci radis to se ne zaboravlja Losa, losa si po mene po mene i po moje vene Jer kad nema te, u njima mesto krvi teku otrovi |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Dzenan Loncarevic - losa(Am)®
----------Am-------------------F------ Ko ti je rekao vazduh da poneses F------------C--------------G- uvek kada vrata zalupis ti G----------Am------------------F------ Pa jedva disem, znojim se i ludim F----------C----------------G- Dok ne vidim da dolazis mi F-----------------Am------------------ Ponekad danju razum mi se javlja F------------------Am- al’ bol se nastavlja F-----------------Am---------------- Jer ono sto mi svake noci radis Am----------G-----F- to se ne zaboravlja ref: Am----F------------------ Losa, losa si po mene F--C------G---------------- po mene i po moje vene G---Am--------F--------- kad nema te, u njima F------------C---------G- mesto krvi teku otrovi [2X] F---------Am--------------F--- ja rugao sam se drugarima F---------Am------------F--- da zene lose uticu na njih F-Am------------- i savete im delio Am---------G----------F- a sad sam gori od svih
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (17.08.2011 u 10:07 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|