Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 30.08.2005, 13:12   #15
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Kolege, ne dajte se navuči na GW-7. Kao klavijatura jest novi model, ali stvarno ništa specijalno ili senzacionalno. Još uvijek su stare G i E serije Rolanda puno korisnije i jednostavnije za rad od GW-7. Ja osobno ne znam gdje da ga svrstam, jer ne mogu ga definirati niti kao profi synth, niti kao igračku.
Provjerio sam unos podataka s USB-om.
Stylove možete od bilo koje E ili G serije upucati u njega koblom uz pomoć PC računala u USB 2.0 utikač kako je Delija već reko.
Sa USB memory key-a ili ti sticka ne vuće podatke. Nema HD, ZIP drive niti FD, čak niti mogučnost ugradnje 8O
Varijacije ima samo dvije, orginal i variation kako je kolega gore spomenuo. Mene užasno podsjeća svojim aranžer mogučnostima na neku slabiju Yamahinu PSR seriju tipa stari 510, 520 ili sl. ono s karticom bez disketne jedinice.
Ne znam što da kažem više o njemu. Od početnog oduševljenja njegovom pojavom (radi cool izgleda i niske cijene) do teškog razočarenja kad sam ga čuo i video što može. U biti on (GW-7) je SKUP u odnosu na ono što nudi.
Ostaje nam samo da vrijeme kaže svoje o njemu. Vjerojatno će završiti kao onaj cool Rolandov model iz početka 90-tih, mislim da je bio JW-2200. Skup, našminkan, ali za naše podneblje neupotrebljiv. GW-7 ima balkan i istočnjačko orjentalbe boje, no daleko je to od kvalitete Triton sinteze. Ocijena od 1-10 za GW-7 je -3.
kreso je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
gw7, roland

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:05

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije