Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 11.04.2011, 15:20   #1
grandia
Veliki prijatelj foruma

grandia's Avatar

Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
grandia befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

nagrada za 2010 ?!

il to tako ide?
Star 11.04.2011, 17:10   #2
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

To je slika kako izgleda nagrada od prosle godine,verovatno ce se u toku dana pojaviti i na Korgovom sajtu a sto se tice toga kakva je za "nasu" muziku?Koju nasu muziku???Mislis na produkciju?Pa ako mislis na to mi imamo najgoru produkciju u svetu ljudi i mnogo je tesko postici taj novo u PM . . . Imas sve moguce semplove i multi semplove odradjene,Pa3x ih podrzava u potpunosti i kakav ce da bude za "nasu" muziku . . . BABAROGA kao i svaki kad se dobro sredi!!!Maxx Eq,Maxx bass i ostalo ti samo ime kaze Mirandes,profesionalni plug in-ovi koji su ubaceni direktno u klavijaturu i koje podrzava novi operatvni sistem i tu je sve jasno kao dan,samo mogu da poboljasju zvuk i o ne za malo nego za malo vise!Necu vise da ulazim u diskusije ali mislim da ne treba odma pljuvati po klaviajturi i jos nesto!Sto se tice Led dioda odma su mi crkle dve pa i dalje sviram i nista mi ne smeta,imam garanciju jos godinu i po pa se ne sekiram a mislim da cu vrlo brzo preci na Pa3 pa neka garanciju iskoristi srecni kupac koji kupi kod mene Pa2xPro koji je takodje odlicna klavijatura
Star 11.04.2011, 17:35   #3
drakan
Vredan član društva

drakan's Avatar

Registrovan/a dana: 17.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 782
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x76
drakan befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
drakan pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Treba sačekati do sledeće godine, a tada će se pojaviti i Korg Pa4x.
Star 11.04.2011, 17:52   #4
No.1
Odomaćeni član

No.1's Avatar

Registrovan/a dana: 03.04.2007
Godina: 41
Downloads: 1585
Uploads: 6
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa3x
No.1 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
No.1 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

U MKD konkretno u Skoplju generalni uvoznik za KORG kaze da ce najkasno za mesec dana da ga ima...
Mozda bude 15 dana, mozda 20...al ce verovatno najduze,,,mesec...

Oko cena nema nikakve podatke ni oddaleko, prvo da stigne pa onda.
Star 11.04.2011, 18:08   #5
Niikkola
Vredan član društva

Niikkola's Avatar

Registrovan/a dana: 15.08.2008
Mjesto: Philippines
Downloads: 768
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: DavidSwoniAJ
Interesi: DavidSwoniAJ
Niikkola befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Niikkola pošalji poruku preko ICQ messengera Niikkola pošalji poruku preko AIM messengera Niikkola pošalji poruku preko Yahoo! messengera Niikkola pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ne znam samo cemu tolike prozivke, svako ima prava na svoje misljenje zar ne? A to da je Korg najbolji aranzer verujem, i ja ga koristim, ali i dalje nisam zadovoljan generalno sa aranzerskim zvukom, ja o tome pricam ako neko nije razumeo, u to spadaju sve marke aranzera! Ni jedan instrument u njemu ne moze da se poredi sa pravim zivim instrumentom, a da ne pricam o tome kako ni ritmovi u njemu nisu najbolji i ne daju ni blizu ono sto bi trebalo da predstavi prava ziva bendovska svirka. Da sam ja primoran da kupujem razne setove i da ih guram u spravu pored toga sto sam je toliko platio, nema nikakve logike. Sto se tice tih drugih dodataka kao sto je voicelive2 i ostalih koji su takodje precenjeni, moze da izadje i 10ka necu ga koristiti iz razloga sto je vestak i sto ne moze da zameni nikada pravi zivi vokal! Najbolje da iskljucimo i pevace, pa da sprave pevaju i sviraju za nas. Ne zelim nikoga da uvredim, samo hocu da kazem da dok ne izadje sprava na kojoj sve zvuci kao da je pravo, sto se tice pravih zivih layerovanih instrumenata, necu da pazarim nista novo, za sta ne kazem da je mozda i „Korg pa3x“ jer ga jos uvek i ne poznajem dovoljno da bih mogao da pricam o njemu, ali o ovome sto sam cuo za sada komentarisem. Generalno ni danasnje tezge nisu placene kako treba, da bi muzicari mogli da menjaju svake godine instrumente, a tek kod nas da ne pricam... Izvinjavam se svima koji su se nasli uvredjenim u ovom mom komentaru, iskreno nemam nikakve lose namere i ne bih voleo da budem pogresno shvacen, a posebno ne u najboljem sajtu na balkanu za muzicare yu-midi!! Pozz svim forumasima J
Niikkola je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 14:54

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije