|
|
|
||||||
| Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.09.2008
Downloads: 1695
Uploads: 25
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
@Vule
Hvala lijepo za snimak. Nadam se da imas jos
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]() milance, pevao si za grand show! nisi citao sta smo pisali na chatu? ne secam se sad ko je pisao, al znam da je neko reko da bi ti bio velika konkurencija za ove iz granda! casna rec ![]() pogotovo onaj tvoj "vau vau vau" i to bez phaserefekta! fenomenalno! a kako smo tek poludeli na chat kad si startovao "jezik-show" ![]() bravo momci, bili ste svi odlicni!
|
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 15.12.2008
Downloads: 596
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 17 puta u 16 Postova
![]() |
Svaka cast za okupljanje i cjelokupnu organizaciju.Stvarno je bilo lijepo vidjeti jednu takvu vrstu druzenja, sticanja novih poznanstava, a drago mi sto je sve proslo u najboljem redu.Zvuk je bio odlican,samo se osjetio neki mali shum ali nista strasno.moram reci iznenadio me E80.jesi ga napucao milancheshow do čepa.A o harmonikasu da ne govorim
Jos jednom svaka cast, i hvala za live steam, za koji je pretpostavaljam bio zaduzen Vaxter.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nishki
|
Hvala!!!
@grandia Nemam pojma sta ste pisali,ali vau vau je mala zafrkancija!!!!Moramo da se zezamo!!!!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Odomaćeni član
|
Simke kako si ti multifunkcionalan
jednom rukom drzis mobajl drugom sviras ali u jednom trenutku smo se prepali kad si svirao a iskrivio se kao upitnik, sto je netko rekao da ne bude yu-midi kriv za posljedice ukljestenja u "krizima" hahahahaah sala naravno.a koja je ono gitarica? mislim na marku.... Vaxter hvala za live prijenos!!!!!!!!!
|
|
|
|
#6 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
Marnel isti Pavkovic
Bravo marnele..Bas sam i ja pratio malo pri kraju i mogu da kazem super ste bili,jedino nesto slabo pive sam video,sa izuzetkom simketom..On je bio najbolji po tem pitanju
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 15.12.2008
Downloads: 596
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 17 puta u 16 Postova
![]() |
Kako sam se nasmijao.Simke dosao pred kameru onako se zarumenio i vec napola zazmurio, jedva gledao u kameru i pita se ono kao: sta ovi pricaju?!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
@milance
ma znam druze, iskreno da ti kazem, verovatno i drugim kolegama bilo krivo kao i meni sto nismo bili medju vama da nazdravimo za drustvo ... znamo smo svi vec kako tvoj "roland-orkestar" zvuci al opet si nas pozitivno iznenadio ![]() svi smo kukali al gega najvishe ![]() ima nas mnogo i ne moze se svakome prilagoditi ... eto mi gastarbajteri bi dosli sigurno da je skup bio juli/avgust ... a kolege koji su dole verovatno napustaju yugu i idu takodje familijarno na svoj zasluzeni odmor ili su prebukirani sa tezgama ... valjda cemo nekako da uspemo da se nadjemo sledeci put ![]() pozdrav
|
|
|
#9 |
|
Vredan član društva
|
@mirandess
ma redjali smo se nad fantomom ko je kako stigao,ali G6 je ispostovao sve! ![]() ..a to sto sam bio savijen,to je razlog sto smo ja i neconix svirali zajedno dok je milance pevao i uveseljavao nase drage drugare sa sajta. ![]() @zeljko nemas pojma sta si propustio,ziva ludnica,a to sto sam pio piwo...popio sam mnogo vinjaka,pa sam se sa piwom treznio ![]() --------------------------------------------------- i naravno nas prijatelj koji je tu uveseljavao sve nas i pravio show.....nisam na vreme ukljucio da snimam,ali evo deo atomosfere sa milancetom i "JEZIK SHOOOOOOOW"!!!
|
|
|
#10 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
Heheheh piva dodje kao oporavak posle pijanke od vinjaka,da se ubije mahmurluk...bolje cak i od rasola
![]() @milanchesow svaka cast na svirci pogotovu ovo sa jezikom....Samo kazem steta da covjek ima tako kratak jezik heheh..sta bih bilo da ima duzi...Zene bih isto bile sretnije mislim
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
|
|