|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
@mirandess
ma redjali smo se nad fantomom ko je kako stigao,ali G6 je ispostovao sve! ![]() ..a to sto sam bio savijen,to je razlog sto smo ja i neconix svirali zajedno dok je milance pevao i uveseljavao nase drage drugare sa sajta. ![]() @zeljko nemas pojma sta si propustio,ziva ludnica,a to sto sam pio piwo...popio sam mnogo vinjaka,pa sam se sa piwom treznio ![]() --------------------------------------------------- i naravno nas prijatelj koji je tu uveseljavao sve nas i pravio show.....nisam na vreme ukljucio da snimam,ali evo deo atomosfere sa milancetom i "JEZIK SHOOOOOOOW"!!!
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Heheheh piva dodje kao oporavak posle pijanke od vinjaka,da se ubije mahmurluk...bolje cak i od rasola
![]() @milanchesow svaka cast na svirci pogotovu ovo sa jezikom....Samo kazem steta da covjek ima tako kratak jezik heheh..sta bih bilo da ima duzi...Zene bih isto bile sretnije mislim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
HAHAHAHAHAHA!!!!Strasno!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
To se nas Milanceshow potrudio da nam pokaze kako je Roland multifunkcionalna klavijatura.
![]()
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Lijepo je bilo i ispred ekrana,a tek tamo....uzivali smo....jos jednom vas sve pozdravljam
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|