|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
@Dell
Tebi hvala sto si prevalio toliki put,i licno mi je bilo drago sto si prisustovao skupu,i treba da budes za primer da muzika nema granice,i da kilometraza nije nikakva prepreka za jedno dobro druzenje.Nadam se da ce ovaj skup da ti kolko-tolko pomogne u daljem radu i da ti da jos veci potencijal u daljem muzickom radu...video si i sam kolko ima dobrih ljudi pa tek onda muzicara...Drago mi je sto je bila koleginica Jasminka(Jeftina supruga)inace vrhunska pevacica,a to ste i mogli da se uverite kako zena inace peva,a imao sam tu cast da radim sa njom. Kao sto sam rekao nekom od kolega da ovo OKUPLJANJE NEMA CENU,I NICIM SE NE MOZE ZAMENITI.Hvala organizatorima skupa,i svim ljudima koji su dosli na ovo druzenje i prevalili ne bas mali put.Iskreno se nadam da ce za sledece okupljanje biti jos vise clanova sa foruma i nadam se jos ove godine. ![]()
![]() |
#2 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ime, mozes da snimis, ali onako da izmislis tekst ponovo, tesko....
![]()
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Sta sam pevao?Napisi!
![]() Kasno sam nasao tekst u telefonu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Steta sto niko nije snimao ceo dogadjaj kamerom...valjda kako je alkohol uzimao maha to vise nikoga nije ni zanimalo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
Ime moje sa dva "L"......
Nesto nemogu da se setim da sam ja pevao to.Ili jesam? @Vule Jos gore bi bilo da si poneo stativ,a ja zaboravio kameru!!!!Bolje ista nego nista! Mada je trebalo da se vise snima!Ja sam cak ispraznio ceo hard na kameri,tako da je moglo celo vece da se snimi!!!! Drugi put cemo....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Ma, pevao si to, nego si se zbunio zbog teksta, tako da ni jednu rec nisi pogodio...
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
A Medo Brundo?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nishki
|
![]() ![]() Nisam je pevao par godina,pa dok se ne setim malo teksta! Poceo sam tu pesmu bezveze jer sam se setio da je skoro Neconix imao tu pesmu u njegovim demoima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Ma, ispalo je vrh, smejem se kad god se setim...
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
Ha,ha Millane znaci nisam bio pijan , jer se i mebi ucinilo da je otpevao ko to busi most na reci.Svejedno je Milance opravdao nickname u potpunosti, narocito sa onim Fantomom na ledjima
![]() |
Favoriti |
|
|