|
|
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#191 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5216
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
@simke: Znam kolega i sigurno cu skinuti forspil tacno posto mi se jako svidja pesma, ali sam ovo na brzinu odsvirao, kako mi je na prvu uslo u usi.
@dell: verovatno cu stavljati xp sa sp2 posto imam taj windows kuci, samo moram sacekati bar vikend kada budem imao malo vise vremena. U medjuvremenu evo jos malo eksperimentisanja JuVe bubanj semplovan, gajde semplovane, a ostatak sa yamahe, mrzelo me da menjam sve elemente ritma semplovima i da redjam sve po kanalima, jos uvek je vsampler u pitanju, za vikend ubacujem kontakt 3, FM8 i forte ima sve da se pusi. Evo mali primer kako to sada izgleda:
![]() |
#192 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
super Boki,lepo si skockao to,svidja mi se to sa laptopom.kako se ponasa sve to na sedmici,meni laptop sa xp riknuo,sad sam uzeo novu toshibu sa windows 7 pa ne znam kako ce sve to da funkcionise
![]() |
#193 |
Moderator
![]() |
![]()
hvala Mladjo na comment, snimao sam mobilnim, da vidis kako zvuci uzivo, razbija... Ovo je sve radjeno na sedmici, i nema nikakvih problema, mada bi hteo prebaciti na XP sp2 da bi bio jos rastereceniji, ali o tom potom. E sad, ne znam kako ce se ponasati drugi soft sempleri, ali mislim da nece biti problema, ako je vsampler poteralo trebalo bi i ostale. Ne znam da li sam ti slao ovaj JuVe drum kit, to bi i ti mogao iskoristiti na OMB, pa se javi ako te bude interesovalo. Pozzz
![]() |
#194 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
iaoooooo ludilo jbt, koda si negdje dole sakrio sp12 modul, i ja ima cim prije mognem da laptop nabavljam da radim isto.
I da, pa kud izostavi cinelu kao slag ![]()
I'm the one who knocks... Promijenjeno od Dell (03.05.2011 u 21:46 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
svaka cast na ovome ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Extra je ideja..Nedavno sam kupio isti kabl..Imam na laptopu Sound canvas i V sampler.Moraću to isprobati...Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Moderator
![]() |
![]()
evo jos malo live svirke, nisam jos nista radio sa semplovima i laptopom posto jos uvek trazim resenje kako da nabudzim win xp na laptop, ovo je pravljeno od rom boja, i naravno u mojoj reziji (nisu original forspili, hehe)
![]() |
#198 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Super je.
Ritmovi su ti dobri , na drugi snimak se pratnja nesto slabo cuje (Bass i kontra) Daj jos neki snimak sa laptopa kao sempler .... opasno ti radi ta kombinacija koliko sam mogao cuti od starijih demo. Pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Drugar foruma
|
![]()
kao prvo odmah isprike ako grjesim ali na ja samo pijem ja ni u jednom trenu ne vidim promjenu akorda a cujem istu... kako to????
![]() |
#200 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
verovatno je u pitanju intro, preko kojeg je kolega odsvirao solo..
Boki dobro je,ubaci nesto duze ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|