|
![]() |
#191 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Hvala svima!
mojjmbg,stvarno prvi put čujem da ispjevavam nešto u narodnjačkom fazonu..Da,i ako si primjetio,nije uopšte Dugmetova verzija te pjesme(koja je po meni ubjedljivo najlošija),nego Massimova varijanta...Ja bih volio da znam i narodnjački ispjevavati,ali,jednostavno ne znam,tipični sam pop pjevač..U svakom slučaju Hvala na komentaru i Veliki Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Drugar foruma
|
![]()
nisam ciljo na triller nego na srednjem slogu imas jedan vibro koji si ubacio a to mi je blize ovom drugom zanru na to sam mislio ali ponavljam u globalu svaka cast......
![]() |
#193 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.03.2007
Downloads: 873
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
makso druze ovo je extra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Početnik forumacije!
|
![]()
prelijepo izvedeno, svaka čast kolega
Dodato: ma Makso ubija bre glasom :-) Promijenjeno od suvad.z (24.05.2011 u 23:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Maksoooo... 'ajde sine da odes u neki pristojan studio pa da snimis nesto i izdas materijal, steta da to ostane neiskoristeno. 'Ajd da poslusas cika tranzita, samo jednom pa ne moras nikad vise.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Hvala puno drugari!
tranzit,druže,imao sam ja neki predugovor sa nekadašnjim Diskotonom iz Sarajeva(u to vrijeme jedna od eminentnijih kuća u našoj lijepoj Yugi)daleke 1987.g.Onda me zakačilo odsluženje vojnog roka,a pošto nisam bio baš ˝primjeran vojnik˝,naprotiv,bio sam vrlo zločast,nisu me pustili na probna snimanja,pa mi je to propalo..Onda se to moglo odraditi i bez para..Kasnije sam upao u ova ratna dešavanja u BiH,a poslije rata nisi mogao ništa uraditi bez dobre materijalne logistike..Sad bih imao želju za takvo nešto,ali nemam materijalnih mogućnosti,školujem djecu(imam sina na fakultetu,kćerka je još u Osnovnoj školi),tako da duži period neću moći ostvariti takvo što..Imam namjeru nešto odraditi u lokalnom studiju u B.Luci-Čelincu,koji,s obzirom na uslove,radi prilično dobru produkciju,a ne košta puno.Ali,šta i kad uradim?Tek onda moraš imati logistiku za promovisanje i reklamiranje materijala,a i ovaj materijal,koji bih ja snimio,nema baš širok krug slušalaca..Znaš i sam šta sad prolazi,neki likovi u tehno i folk fazonu,koji su,kao po pravilu,na granici sluha(čast izuzecima)..Uradiću ja to,ali čisto da nešto ostane djeci poslije mene...U svakom slučaju Hvala ti na pohvalama,koje,od tako sofisticiranog stručnjaka zaista gode.Pozdrav i svako dobro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Jasno mi je da krug slusalaca za muziku i nacin koji pjevas nije bas nesto velik, kao sto mi je jasno i da je muzicki kulturni nivo publike na Balkanu srozan do neslucenih dubina ali je jos uvijek ostao izvjestan broj ljudi koji se ne povode sivom masom. Bas iz tih razloga treba raditi na materijalima, muzicarima i pjevacima koji imaju nekakvu drugaciju vrijednost no sto su polugole ili skroz naskroz gole tandrmaljke (da se razumijemo, nemam nista protiv golih zena ali kada ne pjevaju). Ako imas ikakve mogucnosti snimaj materijal, a poslije... poslije razmisljaj sta ces poslije. Naci ce se neko dobro uho da cuje kvalitet toga sto si uradio. Kvalitet uvijek nadje prolaz. Nekad brze, nekad sporije ali uvijek nadje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
O.K,druže,pokušaću nešto...Još jednom Veliko Hvala na komplimentima.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Vredan član društva
|
![]()
BRAVO druze Makso. Nemam ni reci ni komentara. POSTAO SI MOJ IDOL. Svaka vam cast......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Downloads: 336
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |