|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#8 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
@tranzit ...
druze, jedan od nas ce da dobije "juzno voce" a to mogu samo ja biti posto si ti zasticen ![]() javljam se samo, da ti kazem da ovim zadnjim postom coveku cinis nepravdu ... u zadnji posting NIJE reko da JOS ima nameru da ubaci pa800 boje u TX81 ... budi fer ![]() a sad malo za temu, da ne dobijem jednu po ... ledjima ... ![]() @kufi pa mozes da ubacis 1 boju, celu banku ili ceo set, sa performansama i to sve u sys-ex formatu. TX81 ti je manje vise kompatiblan sa svim DX modelima OSIM DX7 ... sta se tice V50 i TX81, tu moram da priznam da nisam siguran dal funkcionise, a ako funkcionise onda ce se boje malo razlikovati najbolje/najbrze ti je da kacis modul na modul/kljavu preko midi-kabl i tako preneses boje iz jedne u drugu spravu. jedan tip od mene, ja sam tako jednom davno ucinio ![]() uzmes si svoj TX81, 1 midikabl i odes na neko veselje gde klavijaturista svira na DX11,21 ... i zamolis fino coveka da ti da boje odmah na licu mesta. 2 minuta i zavrsio si posao ![]() pozdrav
Favoriti |
|
|