|
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Eto mene!
Kao prvo,da dam odgovor na pitanje o semplovima i bojama. Sve sto ste culi na odsviranom mp3-u sto se tice harmonike, boje su iz PA1x pro,obradjene iz njegovih originalnih boja Acc.16`OrigTune i Acc.8`OrigTune.Kostalo me vremena,ali su tu svi registri,i u zivo zvuci dobro(da ne pretjerujem). Vezano za ritam sekciju,skoro sve je semplovano,znaci: skoro citav bubanj,bas gitara,ritam gitara(kontra DX11),sto me isto tako kostalo i previse vremena.Tu "dvojku" nisam ja radio a neznam ni ko je(respekt),ali sam je obradio i ubacio svoje elemente.Sto se tice drugih ritmova,dosta sam obradio vec postojecih i dodao svojih sa semplovanim elem., izmedju ostalog i EMRE darbuke,sto mozete cuti na prilozenom mp3.Sve u svemu ulozio sam puno vremena i truda da bi masina zvucala kako treba(trebalo mi je puno vise vremena nego za G-1000).Kao drugo,nisam dugmetarac,odsvirao sam sve LIVE, iako licno mislim da je moglo i bolje.Ako neko ima zelju i ako je u mogucnosti da dodje da cuje,bilo bi mi drago.Druga solucija je MSN.Ah da,u vezi semplova ****** ne bih davao komentare. Pozdrav svima,E.K. |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
demo, ekararic, snimci |
|
|