|
![]() |
#211 |
Vredan član društva
|
![]()
Uuuu,procitavsi i prijasnje postove vidim da je nas Marco7 odusevljen sa PA3X ako se ne varam!I ja druze jedva cekam da ga probam,nadam se da je kao sto si i opisao!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dobro Marco u redu je to sto kazes...
Ko radi redovno i svaki vikend ima najmanje 2-3 tezgice, moze si prisutiti ova doplata... Osim to imace opet i za novi auto i za sve...ako se radi dobro... 1,000e da doplatis na 4 godine za pravi muzicari, govorim za oni koje rade zdravo...nije neka suma...jbg takav nam instrument E sad onaj ko radi negde u neka firma pa ide po svadbe i neka veselja kolko da izadje iz kuce i popije nesto i pozeza se s'kolegama njemu naravno da je dobar i samo dx11 , Tr ili neka harmonika sto je kupio i on ne zna kada... A ima i treca kategorija to su BOLESNICI koji samo zele da imaju zadnji model pa kakav on bio ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
No1.Čini mi se da je ovih iz treće kategorije najviše...Na žalost,oko 99,9% publike ne čuje razliku između PA 50 i PA 3 X,a mi samo ulažemo u opremu..
Što se tiče PA 3 x,još nisam imao priliku da ga isprobam,ali mi se,na osnovu onoga što sam vidio na netu,sviđa dizajn,kvalitet izrade,funkcionalnost,....sound,nisam nikad bio oduševljen zvukom Korgovih aranžera(stvar ukusa),volio bih da me sa PA 3-com demantuju..A da je skup,za naše uslove(i za naše zarade)-Jeste.Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Vredan član društva
|
![]()
@makso68
Na zalost,druze to je tako,potpuno se slazem sa tvojim misljenjem da velika vecina apsolutno nece razlikovati sound sa pa50 ili pa3x!Lijepo je imati nov instrument,ici u korak sa vremenom,ali ispada na kraju da je to samo placanje licnog zadovoljstva i licnog uzivanja koje je na zalost preskupo!Jer kad kupis tako skup instrument cijena gaze se nece povecati zbog njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Vredan član društva
|
![]()
@blackman
I ja se slazem druze da je to bas previsoka cijena,stvarno bi za te pare morao da opravda sva ocekivanja na bas svakom polju,od kvaliteta izrade do izlaznog sounda.A sigurno nisu napravili idealan aranzer,ne samo Korg nego bilo koji proizvodjac,jer sta bi izlazilo poslije toga! |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kod nas u jednoj radnji danas sam gledao, kolega Mirandess ce bolje znat. Verzija 61 oko 6200 maraka (1 euro = cca 2 marke) a 76 oko 6400 maraka.
![]() |
#218 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Moj 76-ica je tu u utorak
![]()
![]() |
#219 |
Odomaćeni član
|
![]()