|
![]() |
#241 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kako te ne zanimaju nikakve mogucnosti editovanja Dell?Daj ne zajebavaj,promenili su sam zvuk klavijture,ubac,ubacili mnogo drum kitova koje sada mozes da editujes kao u VST instrumentima tipa BFD,EzDrummer i slicno,ubacili su nove klavire koji razbijaju,nove gitarice se pojavljuju i ko god kaze da nema razlike izmedju Korgovih modela nije u pravu!Sredio je Korg konacno neke velike nedotatke ali opet ponavljam nervira me zasto uvek pozure sa izbacivanjem novog sinta pa im se stalno desavaju porpusti tipa OS i slicno.Velika je razlika bila izmedju Pa1xPro i Pa2xPro a takodje je i sada razlika izmedju Pa2 i Pa3!Ja sam godinama svirao Pa1xPro i onda kad sam presao na Pa2x mislio sam u pocetku da nema neke bitnije razlike a sto sam ga duze svirao sve vise sam osecao razliku u zvuku i sve vise sam voleo Pa2xPro!Iste bolesti koje sam lezao kad sam tek uzeo Pa1xPro sada lezim i sa Pa3xPro a to je da ne mogu da namestim zvuk onako treba,znam da cu te finese srediti za jos nekoliko dana ali isto znam kad to sredim da ce masina da mi zvuci kao bateeija haubica
![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (08.06.2011 u 08:51 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Malo me nervira sto je Marko napisao i sad gledam na netu i upravu je za taj start stop.Mene to nervira,a padovi stavljeni na lijevu stranu,ja ih ne koristim skoro nikad.Ali sve u svemu ima i poboljsanja dosta.
![]() |
#243 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pazi Marco, rekao sam ne zanimaju me mogucnosti editovanja u slucaju da cu dobiti isti stari korgov zvuk, jer onda same opcije editovanja nemaju smisla
![]() ![]() ![]() Iskreno, ne mislim da Korg, pa ni jedan drugi aranzer moze vise izmislit toplu vodu ili zagrepsti nesto vise ispod povrsine sto se zvuka tice, sto je i najbitnije, tako da nas sad samo mogu zavaravati sminkom i nekim nepotrebnim, ali istina atraktivnim i zanimljivim mogucnostima, ali jebiga to je bussiness i politika firme jbg. Sve u svemu, ne vrijedi tolikih para, ali znaju igrat na kurtoaziju nas muzicara i sam sam takav kad udjem u music shop, moram nesto kupit, kao ribe u prodavnici cipela ![]() Marco, dao bog da ga isplatis sto prije i zaradis tonu para na njemu i da cujemo kako to sokocalo zvuci skoro ![]()
![]() |
#244 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#245 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Ma ok, aj na tastere se moze naviknuti, mada jes da su transpose i octave loso postavljeni. Zvucnik je definitivno preskup i nepraktican.
A koliko sam razumeo sad Out 1 i 2 nisu suvi ? imaju efekte, jedino MAXX EQ nema uticaj na njih ? @Dell Bolje sam u Music shop nego sa ribu u prodavnici cipela ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Mare upravo to me i nervira
![]()
![]() |
#247 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.09.2009
Downloads: 701
Uploads: 1
Rekao HVALA: 11
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg PA 800
![]() |
![]() Promijenjeno od Doce (08.06.2011 u 17:48 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.02.2004
Downloads: 2047
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Hvala Marko - dobro si objasnio sta sleduje posle pa2x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nema na cemu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#250 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.05.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 134
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ovo je stvarno vec vrlo ozbiljno. Zaista dobar vokoder,pogotovo ako se klip preslusa vise puta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|