|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.04.2011
Downloads: 58
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Pazi sad! Imam neke boje kod kojih mi se ne cuje bass kad ocu da ih koristim,nmg da skontam u cemu je problem. Nzm da li me razumete,znachi kada pritisnem da koristim tu boju,boja radi ali se bas i ostale stvarcice cuju,samo se bubanj cuje,i to mi se naslo na par boja koje sam nesto menjao,dodavao,pojacavao,a neke sam vec imao takve. Ako ste me razumeli,pomagajte! Ako niste slobodno trazite da preformulisem pitanje,ali msm da je razumljivo. Hvala unapred!!
![]() Dodato: pardon da napomenem,da mi se to desava kad radim aranzerski tj. kad mi je ritam ukljucen. Kad kliknem na neku od tih boja prestane da mi radi bass i ostale stvari,samo se bubanj cuje. Promijenjeno od gajo92 (14.06.2011 u 18:19 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.10.2010
Mjesto: Foca
Downloads: 55
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: pa50
![]() |
![]()
Ako sam skontao ide owako kad ti pustis ritam i ukljucis tu boju iskljucuje ti se bass(lower) i onda samo ukljucis lower i bass ce ici.Probaj pa javi.PoZzzz
|
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ako je tako, onda bi bezveze bilo da covjek stalno pritisce lower, u slucaju toga spasi postavke preko write disc in use.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.05.2011
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: korg pa50 i tr
![]() |
![]()
e ovako to se i meni desavalo na mojoj pa50.ta boja sama povuce tu postavku koja nema mjenjanje akorada u ritmu, a samim tim ti se i automacki ugasi bas i vjerovatno gitara koja udara akorde sve zavisi kako si sta namjestio!kada izaberes boju promjeni u CHORD SCANNING stavi na lower.posle toga ides na write disk in use i tu istu boju snimis tako sto je markiras bice dva ista naziva boje izaberes drugu opciju (to)tj.drugi isti naziv boje i enter yes i ponovo potvrdis enter yes.i to ti je to!isti princip ponovis za iste boje koje ti u ritmu gase bas ili nesto drugo!pozdrav
|
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.04.2011
Downloads: 58
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
brw darkonix care! resen problem...tema moze u lock!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|