Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 26.06.2011, 13:01   #1
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Na zalost nisam u mogucnosti da dodjem na svirke kolega koji imaju PA3x da cujem taj sound ali se nadam da ce nam putem snimaka omoguciti da cujemo makine i uverimo se u pricu

Hvala Maki,u tvoj kriterijum imam puno poverenje,ako kazes da je tako ja ti verujem...odo da uplatim LOTO
  Reply With Quote
Star 26.06.2011, 14:51   #2
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Nema sta gospodine to je to Jos sam zaboravio da ima mali milion boja!U jednoj banci sve boje sa prethodih modela,u drugoj banci Legasy kolekcija u trecoj banci Dnc i ambience boje sa Pa3x modela i ima novi Korg guitar mode 2 koji je mnogo napredniji od starog Ja sam samo nabrajao razlike u pogledu zvuka i to ali su i velike razlike u pogledu izrade i rada klavijaure!Mnogo brze radi sve funkcije nego prethodni model,zaci ucitavanje,cuvanje,search opcija i slicno . . . Sistem dize mnogo brze i ram mu je brzi nego na prethodnom modelu!Izrada je vrhunska kad krenes od onih ivica koje su bile preblem i na Pa1 i na Pa2 ovde su uradjene metane obloge i nemoguce je ogrebati osim ako neces namerno to da odradis ekserim i slicno!Displej je mnogo cvrsci i sam mehanizam su podigli na zavidan nivo,brzi odziv i mnogo bolji pich bend i plus after touch traka koja radi fenomenalno!Stvarno sam mnogo vremena izgubio dok sam smiksao ritmove i sada sam malo vise posvetio paznje ispitivanju klavijature!Nema sta,cekam jos korekcije na OS i samo mogu reci da je odradio Korg vrhunski posao verujte mi na rec
Star 27.06.2011, 04:51   #3
milanceshow
Nishki

milanceshow's Avatar

Registrovan/a dana: 02.12.2007
Mjesto: Srbija,Nis-Prokuplje
Downloads: 538
Uploads: 16
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 83 puta u 69 Postova
Instrumenti: Roland E80 i FantomG
Interesi: Heklanje....
milanceshow ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
milanceshow pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Generalno mislim da je MAXX EQ,EQ na elementima bubnja novost za korga,ali nije novost za ostale proizvodjce.
Dobro je sto su poboljsali korga,ali ipak daleko je to od nesto revoluciarnog......
Verujem da novine u korgu dosta poboljsavaju sound koji dobijamo iz kutija jer mu je to stvarno trebalo....
Nadam se da cete srediti te masine kako treba.........Samo napred u daljem radu............
Star 27.06.2011, 05:21   #4
zox2003
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: USA
Downloads: 283
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
zox2003 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo i odgovor na ovo pitanje oko izlaska pa3x na Americko trziste:
Po informaciji koju sam direktno dobio od coveka koji radi za Korg USA....stvari su ovakve....
S obzirom da je Americko trziste veoma prohtevno po pitanju kolicine a i same funkcije...planiraju da prve vece kolicine isporuce negde polovinom ili krajem Jula....
Razloga je vise a dva osnovna su , kao sto rekoh, kolicina isporuke i jedan koji ce biti interesantan verovatno svima ovde a to je .... update-ovan OS....koji ce konacno biti doteran poprilicno do onakvog kakv treba i da bude...bez bug-ova....
Znaci nema sinta u prodavnicama dok se OS ne sredi.....
Podrzavam ovakvu odluku...strpite se, jos malo...I ja cekam na svoj....

Poz
zox2003 je offline   Reply With Quote
Star 27.06.2011, 05:28   #5
milanceshow
Nishki

milanceshow's Avatar

Registrovan/a dana: 02.12.2007
Mjesto: Srbija,Nis-Prokuplje
Downloads: 538
Uploads: 16
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 83 puta u 69 Postova
Instrumenti: Roland E80 i FantomG
Interesi: Heklanje....
milanceshow ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
milanceshow pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

To mu dodje da smo mi ovde dobili klavijaturu na test?
Star 27.06.2011, 08:31   #6
Boban010
Zaludan vladika

Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
Boban010 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Neee bata Mile ,na nama se vezbaju,oduvek smo za njih bili samo zamorčići!
Boban010 je offline   Reply With Quote
Star 27.06.2011, 10:42   #7
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Milance ti si moj brat i ja znam da si i sredio tvoju klavijaturu i da odlicno radi ali za poredjenje isto tako uzmi one Korgove koji su mrak sredjeni jer si verovatno slusao onu X seriju koji su u sebi imali razno-razne zive setove da ih ne "reklamiram" sad ovde i to zvuci kao kanta potpisujem ali ja znam da mi je zvucao Pa1xPro i Pa2xPro pa sad Pa3x pogotovo kao da imam bateriju haubica u njemu,znaci gruva pa prebija a znam i jos neke kojima je sve to radilo podjednako dobro Imao je Roland to podesavanje na svakom elementu bubnja jos pre 10 godina ali si ti morao da kupis drum prosirenje da bi bio zadovljan sa zvukom,da kupis jos jedan workstation da bi mogao da soliras i da kupis vokalist da bi imao pratece glasove . . . Jesam li u pravu?Jos od Pa1xPro to sve imas u jednoj klavijaturi pa na Pa2xPro veliko poboljsanje svega i sada su mu 'ebali kevu!Sto se tice Master suita i Maxx-ovog paketa u Pa3x i to je imao Roland ali ni to nema nikave slicnosti sa onim u Rolandu E80 veruj mi,jer je ovde taj paket uradjen bukvalno kao plug in iz Cubase-a,pravi master Eq i mozes pogoditi svaku frekvenciju u sitnicu!Prihvatali li to ljudi ili ne napravio je Korg veliki korak napred

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:19

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije