Cekaj gospodine,nismo se razumeli

Nisam uporedjivao Pa3 vs E80 nego sam samo izneo stav da Roland dan danas nema vokalist,nema opciju ubacivanja semplova sa strane dok je to imao Pa1xPro sto vuce jos niz opcija sa sobom da bi pricali o revoluciji editovanja bubnja koju je imao Roland jos pre 10 godina!Pozdravljam ja to i nema sumnje da je Roland u tom aspektu bio prvi jer je poznat po zestokoj ritam sekciji ali su se stvari promenile i to bas mnogo jer Korg vec godinama ima opasan ton generator,Tc efekte a ko se malo razume zna sta to znaci,mogucnosti ubacivanja sopstvenih semplova,Tc vokal procesor i vokalist Rx i Dnc boje i kod svakog modela cujna razlika u zvuku kad krenes od Pa1xPro preko Pa2xPro gde se poznaje razlika u zvuku i masnoci kako ritam sekcije pa sve do solo boja pa preko Pa3x gde se bas poznaje razlika u svemu nabrojanom sa novim efektima,novim Tc-jem i da ne nabrajam sad sve redom!Revolucija?Ja ne znam sta treba tu jos,da izleti trbusna plesacica iz klavijature da bi imali revoluciju

Sto se mene tice sasvim je dovoljno uradjeno da bi se ovaj model pojavio kao novi na trzistu pa sam ga zato i uzeo

A milance je moj drug i brat i kad bude prolazio kroz Np ja znam da ce da svrati pa ce sam da isproba sve ovo sto sam napisao a mi se gospodine vidimo dole juznije