|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.12.2006
Mjesto: Leskovac
Godina: 45
Downloads: 586
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
dobro je da je vlada1986 mislio na tu dinamiku jer je to mnogo laksa solucija...
a sto se tice dinamike,na g800 moze skroz da se skine dinamika jos vise od toga nego sto je u samoj klavijaturi... nekada,malo posle Ace lukasa,neki nasi ljudi su provalili nacin kako da tu dinamiku eliminisu,odnosno totalno da je skinu i uz to nasli nacin da naprave i neke terce!!! znam jer sam ja imao g800 i dugo sam ga svirao!!! program(mislim da je bio program ili nesto drugo manje je bitno) je dolazio na disketi,moralo je da se pored ucitavanja tog programa,iz naseg midi out-a veze kablom u nas midi in i onda se nekako cini mi se,ako se dobro secam,mreko m basa dolazilo do jos jedne boje i moglo je se mesa vise boja, uz to su (ne secam se tacno kako) rastimali klavijaturu preko onog "tuna" i tako dobili terce koje su radile!!! proverite malo,nadjite na netu mozda to jos uvek neko ima ja sam u svoje vreme to platio ako se,ne varam ,100 maraka Dodato: evo ti i link sa ovog sajta gde je malo bolje objasnjeno oko terci http://www.yu-midi.org/forum/showthr...and+g800+terce Promijenjeno od sashaa (01.07.2011 u 20:12 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|