Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 01.07.2011, 19:41   #9
sashaa
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 24.12.2006
Mjesto: Leskovac
Godina: 45
Downloads: 586
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa3x
sashaa befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

dobro je da je vlada1986 mislio na tu dinamiku jer je to mnogo laksa solucija...
a sto se tice dinamike,na g800 moze skroz da se skine dinamika jos vise od toga nego sto je u samoj klavijaturi...
nekada,malo posle Ace lukasa,neki nasi ljudi su provalili nacin kako da tu dinamiku eliminisu,odnosno totalno da je skinu i uz to nasli nacin da naprave i neke terce!!! znam jer sam ja imao g800 i dugo sam ga svirao!!!
program(mislim da je bio program ili nesto drugo manje je bitno) je dolazio na disketi,moralo je da se pored ucitavanja tog programa,iz naseg midi out-a veze kablom u nas midi in i onda se nekako cini mi se,ako se dobro secam,mreko m basa dolazilo do jos jedne boje i moglo je se mesa vise boja,
uz to su (ne secam se tacno kako) rastimali klavijaturu preko onog "tuna" i tako dobili terce koje su radile!!!
proverite malo,nadjite na netu mozda to jos uvek neko ima
ja sam u svoje vreme to platio ako se,ne varam ,100 maraka
Dodato:
evo ti i link sa ovog sajta gde je malo bolje objasnjeno oko terci
http://www.yu-midi.org/forum/showthr...and+g800+terce

Promijenjeno od sashaa (01.07.2011 u 20:12 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
sashaa je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:53

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije