|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Trazim 2000 eura, ali spreman sam na malu korekciju cene. Inace, Zastava je 2007. godiste i u perfektnom je stanju, ipak je to relativno mlad auto da se proda za ekstremno male pare. Dao bih je za 1800 kad bi neko probao da se malo cenka, ali slaba vajda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Postavi oglas na forumu,mozda bas neki forumas to vidi i kupi auto
|
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mudro zboris bledoliki, nije mi palo na pamet, mada sam na sve internet oglase postavio. Navalite forumasi, samo jos jedan ostao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Realno, kod nas za 2000 eura mozes nac solidnu Mercedes 190-ku, tako da malo ti preskupa, da se ne uvrijedis
![]()
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Znam jbg, ali ipak auto 2007. godiste, pa gre'ota da se da za dzabe. Nema veze, znas kako kazu, svaka roba ima svoju musteriju, naci ce se i za ovo. Bicu i ja fleksibilan u cenkanju, pa videcemo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Za 15 min krecem na tezgu,i ne ide mi se....na samu pomisao da radimo u shatoru,muka mi je,jer do sad smo radili kod ovog domacina 3-4X od toga 2x u satoru,i uvek je imao neki drkavi i izbusen na sve strane!!!
A napolju se nesto sprema da padne....jbm ti al se nebo zacrnilo,ko da ce g...a da padaju! ![]() P.S: Dobra stvar je sto radim na 500m od kuce! ![]()
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Kolega caka...koliko ste flexibilni...???
Treba moj burazer kuci jedan povoljan auto a da nije preskup. Nije ni daleko od Pozarevca ![]() Ajde recite jednu pristojnu cenu pa makar na PP |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|