|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.11.2006
Downloads: 639
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima.
Interesuje me da li se VIF4 (Video Interface Board) moze prikljuciti na laptop (ne samo na TV), kako bih laptop mogao staviti pored klavijature radi bolje preglednosti podataka sa ekrana klavijature. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Nevjerujem da to moze,nije graficka napravljena za to da koristis samo panel za neku drugu sliku,opet ispravite me ako grijesim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Može ali ako imaš neki video ulaz u laptop, a možeš i da kupiš one easycap usb kartice, koje su 10 evra i onda imaš video i audio ulaz u komp. Ima raznih varijanti, ali retki su modeli sa integrisanim video ulazom koji tebi treba. Tako da ostaje ti da dokupiš neku karticu, u zavisnosti od modela tvog laptopa.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 21.10.2010
Downloads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: m3
![]() |
![]()
vif4 je kompatibilan sa NTSC, PAL и SECAM Тv standard ka povezete ba SECAM odberite NTSC da bi imali sliku bojama a ako odaverete PAL onda imate crno bela slika. program vif4 je namenjet isklucivo za pa serije i radi samo za na tv .a ako hocete da se pocezite sa pc i laptopa naravno da moze ali ne sa vif4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.11.2006
Downloads: 639
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hvala svima na trudu i odgovorima. Sretno na svirkama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Ko kaže da ne može, ako ste pažljivo pročitali moj post iznad, napisao sam da uz ovako nešto kao na slici može
Molim kolege koje nisu upućene u tematiku da ne daju ishitrene zaključke da ne može, kad je moguće, postoje i ozbiljniji uređaji od ovog koji košta 10-tak evra, ali za to što njemu treba je i ovo odlično. Pozdrav.
||
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|